Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mart 2009'a Az Kaldı. Salavat kampanyası başladı. hedef 1 milyon salavat. haydi sa
(2 Kullanıcı)
selamun aleykum kardesler ALLAH C.C kabul etsin ve razi olsun herkesten .dualarimiz kabul ibadetlerimiz makbul olsun.PEYGAMBERIMIZ SAV EFENDIMIZIN sefaatine kavustursun.
benden de nacizane 1000 adet salavat
selamun aleykum arkadaslar listeye nerden bakiliyo yani kimin ne kadar okudugunu yazan bi liste varmi herkesin ne kadar okudugunun sayisini nasil yapiyosunuz yani merak ettimde hayirli aksamalar...
Selamun Aleykum Abi Ben Aldiğim 5000 Selavati şerifi Okudum.
Bunun Haricinde 3078 Tane Daha Okudum
Teyzemin Kizi özlem 1.000
Annem 2.100 Tane Okudu Rabbim Hediyelerimizi Kabul Eylesin. Yarin Siteye Girebilirsek Bugün Okuduklarimizida Yazariz Inşallah. Selam Ve Dua Ile Rabbimize Emanet Olun.