G
gülderen özdemir
canım selamün aleyküm bende 1100 okudum allah c..c cümlemizinkiyle birlikte kabul etsin allah.c.c. emanet olun sevgi ve dua ile kalın
canım selamün aleyküm bende 1100 okudum allah c..c cümlemizinkiyle birlikte kabul etsin allah.c.c. emanet olun sevgi ve dua ile kalın
bende 6 bin tane aldım allah razı olsun hepimizden allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin inşaallah..amin
SELAMÜN ALEYKÜM BEN 100 TANE DAHA OKUDUM
İŞTE ODUĞUM İÇİN ARADA OKUDUM KADARIYLA YAZIYORUM
BENİM TOPLAM 200 OLDU DAHA OKUYACAĞIM NASİPSE
5,000 tane daha okudm...toplam 110.000 oldu ..allahın ziniyl devam ederim...RABBİME EMANET OLUN
Selamün aleyküm kardeşlerim ben bu gün az okuyabildim 2.000 tane Rabbim cümlemizin okuduklarını kabul etsin AMİN. Selam ve dua ile
Ve Aleyküm Selam
Nerelerdesin safiye merak etmeye baslamistim...
ALLAH Kabul Etsin
selamün aleyküm hayırlı sabhalar kardeşim buralardayım çok şükür sınavlarım var onlara hazırlanmaya çalışıyorum geçmemmmm gerek dualarında yer almak duası ile
selamunaleykum 300 tane alıyorum bıtınce yazarım
allaha emanet olun
Ve Aleyküm Selam
Nerelerdesin safiye merak etmeye baslamistim...
ALLAH Kabul Etsin
selamün aleyküm hayırlı sabhalar kardeşim buralardayım çok şükür sınavlarım var onlara hazırlanmaya çalışıyorum geçmemmmm gerek dualarında yer almak duası ile
VE ALEYKÜM SELAM
Iyi sevindim
INSALLAH ALLAH zihin acikligi versin Rabbim emeklerini zay etmesin insALLAH (safiye haber ver tamam merak ederim simdi sinav ne oldu diye)
Sanada Hayirli Sabahlar
selamün aleyküm
hayırlı sabahlar diliyorum kardeşlerim
200 adet daha okudum toplam 400 oldu
bu arada birinci sayfadaki listeye baktımda
himmet ve durum yanyana ..cahilliğimi mazur görün ama himmet nedir orda sarı i,le boyanmış rakamlar okunmuş anlamına mı geliyor ..
selametle
VE ALEYKÜM SELAM
Iyi sevindim
INSALLAH ALLAH zihin acikligi versin Rabbim emeklerini zay etmesin insALLAH (safiye haber ver tamam merak ederim simdi sinav ne oldu diye)
Sanada Hayirli Sabahlar
sağolasın gözel bacım inşallah başarılı olurum ama pek umudum yok yeterince çalışamadım zamanda az kaldı ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN inş. sende kendine çok iyi bak yaradana emanet ol