baharcım hayırlı sabahlar enes kardeşimizin öncü olduğu bir hatim listesi vardı
ben o listeye ulaşamdım yardımcı olurmusun 29. cüz bana aitti selam ve dua ile
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim ben 5.000 tane daha okudum eklersiniz RABBİM kabul etsin GÜL PEYGAMBERİMİZİN şefaatini nasib eylesin sizlerdende ALLAH razı olun
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
VE ALEYKÜM SELAMSELAMUN ALEYKÜM. BEN 1000 TANE DAHA ALMIŞTIM. OKUDUM. ALLAH'A EMANET OLUN.HAYIRLI AKŞAMLAR...........:H
1000 tane daha okudum 8000 oldu Rabbim cümlemizinkini kabul etsin
VE ALEYKÜM SELAMs.a. arkadaşlar kayınvalidem 1000 tane okudu ismi fatma onun adına eklermisiniz...a.e.o.:H
Selamün aleyküm kardeşim ben 4.000 tane daha okudum. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin. AMİN. Selam ve dua ile
hayırlı sabahlar 500 adet daha okunmuştur selam ve dua ile
sa bende 5 bin tane alıyorum allaha emanet olun alllah razı olsun
selamun aleykum
100 taneyi okdudum 100 daha alıyorum
allaha emanet olun
1200 tane okudum rabbim kabul etsin
baharcım hayırlı sabahlar enes kardeşimizin öncü olduğu bir hatim listesi vardı
ben o listeye ulaşamdım yardımcı olurmusun 29. cüz bana aitti selam ve dua ile
safiye kardeşim enes kardeşimizn avatarının olduğu yere git orda konu başlıkları yazar.yanında ok işareti var siyah orayı tıkla...onun son açtığı 10 konuyu bulursun...
safiye kardeşim enes kardeşimizn avatarının olduğu yere git orda konu başlıkları yazar.yanında ok işareti var siyah orayı tıkla...onun son açtığı 10 konuyu bulursun...
aldıgım 7000 okudum ben bir 5000 daha alıyorum selametle...
Selam aleyküm.
5.000.- adet okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 215.000.-
bende 5.000 tane almıstım Allahın ıznıyle okudum Allah kabul eder dualrımızı ıns sımdı 1.000 tane daha alıyorum okuyunca yazarım
Selamün Aleyküm hayırlı akşamlar kardeşim ben 5.000 tane daha okudum eklersiniz RABBİM kabul etsin GÜL PEYGAMBERİMİZİN şefaatini nasib eylesin sizlerdende ALLAH razı olun
SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
SELAMUN ALEYKÜM. BEN 1000 TANE DAHA ALMIŞTIM. OKUDUM. ALLAH'A EMANET OLUN.HAYIRLI AKŞAMLAR...........:H
1000 tane daha okudum 8000 oldu Rabbim cümlemizinkini kabul etsin
s.a. arkadaşlar kayınvalidem 1000 tane okudu ismi fatma onun adına eklermisiniz...a.e.o.:H
Selamün aleyküm kardeşim ben 4.000 tane daha okudum. Rabbim emeklerimizi zayi etmesin. AMİN. Selam ve dua ile
hayırlı sabahlar 500 adet daha okunmuştur selam ve dua ile
sa bende 5 bin tane alıyorum allaha emanet olun alllah razı olsun
selamun aleykum
100 taneyi okdudum 100 daha alıyorum
allaha emanet olun
1200 tane okudum rabbim kabul etsin
aldıgım 7000 okudum ben bir 5000 daha alıyorum selametle...
Selam aleyküm.
5.000.- adet okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 215.000.-
bende 5.000 tane almıstım Allahın ıznıyle okudum Allah kabul eder dualrımızı ıns sımdı 1.000 tane daha alıyorum okuyunca yazarım
s.a. kardeslerim.
bende 5000tane okuyacagim Allahin izniyle, yazarmisiniz benim adima lütfen. Allah sizden razi olsun böyle birsey baslattiginiz icin. Allaha emanet olun. selam ve dua ile
selamun aleykum arkadaslar ben 1.000 tane almıstım onu okudum sımdı 5.000 tane daha alıyorum okuyunca yıne yazarım