VE ALEYNA ALEYKÜM SELAM KARDESIM
NASILSIN IYISINDIR INSALLAH? cirak sen yoksun diger
degerli üyelerimiz yok sizler olmadan bu sitenin ne tadi var nede tuzu eskiden senin actigin konulari görünce hemen tikliyordum moralim yerine geliyordu simdi böleyim .....
ALLAH (c.c) Kabul Etsin Senin Katilimin ayrica mutlu etti beni RAbbim En Güzel Sekilde Versin insALLAH Mükafatini
ALLAH´a.e.o
ALLAH razı olsun şükür iyiyim bildiğin gibi işgüç ama paylaşım yapmasamda şöyle bi gezinti yapıyorum sitede çok değerli kardeşlerimiz katIlmışlar daha tanışamadık ama inşaALLAH tanışırız ...bu arada maşaALLAH salavat 1 milyonu aşmış kardeşlerimizden RAHMAN razı olsun, emeği geçenlerden de:
...güzel dualarını eksik etme inşaALLAH ..kal sağlıcakla ..selam ve dua ile
B)(12.02.2008....""2500""adet salavat okundu inşaALLAH)B)
Selam aleyküm.
5.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 185.000.-
selamün aleyküm sevgi,li kardeşim sizlerdende allah razı olsun aldığım bin okundu aslında daha çok okudum ama özcekilerin sayısını unuttum cenazemiz vardı yazamadım şimdi hemen çıkmalıyım allaha emanet olun hayırlı akşamlar
Selamün aleyküm kardeşlerim bende 65.000 tane okudum. Rabbim hepimizinkini kabul etsin.Selam ve dua ile
bende şimdilik 100 tane alıyorum.... okuukca bildiririm.... allah kabul etsin... amin...
Selamun Aleyküm 2000 Tane Daha Aliyorum. Okuyunca Haber Veririm Allah A Emanet Olun
esselamun aleykum ben 150 taneyi okudum 100 tane daha alıyorum allaha emanet olun
Www.CanMuhammed.Net - Www.CanMuhammed.Org (ISLAMIN ISIGINDA WEB PORTALI . . . )
açılsında yollar sana geleyim
aşıpta dağları sana geleyim ey resul s.a.s
öyle özledikki seni ey resul öyle özledikki
selamun aleyküm ben 2000 tane daha okudum Allah'a emanet olun hayırlı haftalar...
aldığım 1000 taneyi okudum rabbim kabul etsin inşallh
kalan 500 tamamlanmıştır rabbim şefeatini nasip etsin cümlemize
Ben önceden 1000 Almiştim Listede Adimi Gördüm Tekkrar 1000 Aldim Ve Okudum Allah Kabul Etsin
selamun aleykun...
ben 20.000 tane okudum RABBİM c.c kabul etsin inşaALLAH...
Selamün aleyküm. Ben annemle birlikte daha önceki aldığım 1.500 ile birlikte toplam 10.000 okuduk inşaALLAH. Selam ve baki dua ile...
Selam aleyküm.
5.000.- daha okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 185.000.-
selamün aleyküm sevgi,li kardeşim sizlerdende allah razı olsun aldığım bin okundu aslında daha çok okudum ama özcekilerin sayısını unuttum cenazemiz vardı yazamadım şimdi hemen çıkmalıyım allaha emanet olun hayırlı akşamlar
ALLAH razı olsun şükür iyiyim bildiğin gibi işgüç ama paylaşım yapmasamda şöyle bi gezinti yapıyorum sitede çok değerli kardeşlerimiz katIlmışlar daha tanışamadık ama inşaALLAH tanışırız ...bu arada maşaALLAH salavat 1 milyonu aşmış kardeşlerimizden RAHMAN razı olsun, emeği geçenlerden de:
...güzel dualarını eksik etme inşaALLAH ..kal sağlıcakla ..selam ve dua ile
B)(12.02.2008....""2500""adet salavat okundu inşaALLAH)B)
selamun aleyküm kardeşim
ben 1000 tane daha okudum eklersen mutlu olurum
selam ve dua ile
hayırlı geceler...
Cerkesselçuk 100 tane okudu. Allah C.C. kabul etsin. Amin.,
bende şimdilik 100 tane alıyorum.... okuukca bildiririm.... allah kabul etsin... amin...
Selamün aleyküm kardeşlerim bende 65.000 tane okudum. Rabbim hepimizinkini kabul etsin.Selam ve dua ile