efAllah Resûlü’ne bir sahabi; ‘bütün salavatımı senin için kılıyorum’ deyince, “Bu senin hem dünya, hem de ahiret ile ilgili işlerin için kâfidir” buyurmuştur.
Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin.
" Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed "
şu an 6.599.987 oldu. Haydi salavat himmetine
son güncelleme: 29 OCAK2008
kampanyamız için hazırlanan klibi izlemek için lütfen tıklayız
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
YouTube - " Sana Bakmak " (nsb)
YouTube - Ben Seni Görmeden Sevdim (nsb)
selamün aleyküm kardeşim ben 2.500 tane okudum, daha sonra okuduklarımı bildireceğim. A.E.O.
1000 tanede ben alıyorum bitince tekrar alırım inşallah hayırlı geceler
500+1000
OKUNDU yazabilir misiniz ?..
bu sıteyı yenı fark ettım ve hemen uye oldum.kurallarını tam olarak bılmıyorum.salavat kampanyasına bende katılmak ıstıyorum ılk etapta 500 almak ıstıyorum.hayırlı sabahlar.....
ben 1000 adet daha okumak istemiştim ama sonra kendime dur diyemedim 5000 adet okudum eğer kabul ederseniz sevinirim. RABBİM HEPİMİZNKİNİ EKSİĞİ İLE NOKSANIYLA KABUL EYLESİN .
OKUMAMDA ANNEMDE BANA YARDIMCI OLDU 600 ADETİNİ ANNECİĞİM OKUDU
benimde 20,000 bitti yazabilirmisiniz artı 10,000 daha alıyorum
Selamun Aleykum
20 bin okundu inş 20 bin daha alıyorum
Selam aleyküm.
5.000.- adet daha okunmuştur.
ALLAH ( cc ) kabül etsin inşALLAH.
ALLAH' a ( cc ) ısmarladık.
Toplam : 165.000.-
s.a;
Arkadaşlar sanırım bi yanlışlık olmuş benim toplam aldıım salavat sayısı 20,000 ve okunmuştur Allah kabul etsin.
Selametle...
ben de aranıza katılmak istiyorum şimdilik 1000 tane alıyorum rabbim kabul etsin