S.A Arkadaşlar bende yeni katıldım çok güzel bir form olmuş ALLAH razı olsun emeği geçen herkesden...banada 3 000 adet yazarsanız sevinirim... sevgi ve dua ile..... ALLAH'A emanet olun...
Selamun aleyküm hayırlı günler herkese ben 750 tane daha okudum Rabbim kabul etsin inşallah Allah'a emanet olun....
1000 adet okunmuştur.Tekrar 1000 adet daha eklerseniz sevinirim.Hayırlı geceler.
sa baharcım 350 daha okudum Allah c.c kabul etsin inşallah
S.A aranıza yeni katıldım
bana 1000 tane yazarmısınız
Hay hay. hoşgeldin. ismin listeye eklenmiştir
tesekkür ederim saygılar
kusura bakmayın ve lütfen cvp verin 19 martta ne var ben bilmiyorum:A:A:A
19 Mart'ı 20 Mart'a bağlayan gece Mevlid Kandili.
Selamun Aleykum Formu Kim Takip Ediyor Bilemiyorum Takip Eden Kardeşim Ben Aldiğim 5.000 Selavati şerifi Okudum. 5.000 Daha Aliyorum Ilave Edersiniz. Rabbim Kabul Eylesin Selam Ve Dua Ile Rabbimize Emanet Olun.
S.A Arkadaşlar bende yeni katıldım çok güzel bir form olmuş ALLAH razı olsun emeği geçen herkesden...banada 3 000 adet yazarsanız sevinirim... sevgi ve dua ile..... ALLAH'A emanet olun...
SELAMUN ALEYKÜM
GÖNÜLDEN GELEN ÇOK AMA ELDEN GELEN AZ
500 ADET DAHA OKUNDU
ALLAHA EMANET OLUN
HAYIRLI GÜNLER
S.A Arkadaşlar, bu gün fark ettim selavat kampanyasını...
5000 selavat da ben çekeyim.
Esselamun Aleyküm Bende şimdi Farkettim Formu 500tanede Ben çekeyim şimdilik.
selamün aleyküm ben 2000 tane daha okudum....31,000 oldu toplam ..allah kabul etsin devamı gelecek inaşallah...
1.200 salavati şerife çektim. 5.000 daha alıyorum. inş. Rabbim çekilen salavatları kabul etsin inş.selam ve dua ile
Esselamun Aleyküm Aldiğim500selavati çektim Rabbimin Izni Ile1000tane Daha Alayim Okuyunca Bildiririm Allaha Emanet Olun.
selamun aleykum 1800 tane daha okudum Allah'a emanet olun...
5000 adet alıyorum