s.a bana 2,000 tane daha okunmuş eklermisiniz..allahın izniyle okumaya devam..alaha emanet olun......toplam 22 bin oldu...
selamün aleyküm ben 2300 salat-ı şerıf okudum ALLAH kabul etsın gerısı gelıcek İNŞALLAH hayırlı akşamlar
selamünaleyküm,
400 Salavat okudum. Ekleyiverin arkadaşlar. Selamlar
selamun aleykum kardeşler ben 500 adet daha okudum Allah'a emanet olun
s.a. bana 5000 daha eklermısınız Rabbıme emanet olun
Selamun Aleyküm arkadaşlar.Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir.Benim listede yazılı 1000'im bitti. + 1000 eklerseniz seviririm.
Hayırlı akşamlar.
Selamün Aleyküm Kardeşim Aldiğimi Okudum Azar Azar Aliyorum Ama Okudukça Aliyorum 1000 Tane Daha Aliyorum Not:ben Okudukça Manevi Bir Huzur Hissediyorum Tekrar Allah Razi Olsun Bu Kampanyayi Başlattiğiniz Için
Selamunaleykum kardeşlerim ben şimdilik bi 100 alıyım.AMİN
s.a 1000 tae de benim için ekleyin inşallah.rabbim yar ve ayrdımcınız olsun..dua ile
s.aleyküm kardeşim ..allahım okunan tüm duaları kabul eylesin inşallah..şimdilik bende 500 okudum...okudukça yazarım .allaha emanet olun.
s.a kardeşim ..yasemin kardeşimiz 500ü okudu..okudum demiş..himmetli dğeil yani...uyarmak istedim..alalh razı olsun sizden allaha emanet olun
s.a bende tane alıyorum a.e.o
allah kabul etsin
özür dilerim 750 tane alıyorum a.e.osayı belirtmeyi unutmuşsunuz :evet
özür dilerim 750 tane alıyorum a.e.o
s.a diğerlerini unuttum kusura bakmayın o zaman siz bu 750 taneyi eklemeyin 1000 tane biterse sonra tekrar alırım a.e.odaha önce 1000 adet almışsınız. acaba bittimi.
himmetiniz 1750 okunan görünmüyor listede.
lütfen kontrol ediniz