imported__İKRA_
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun onlardan.Ne güzel bir iş ya...Allah herkese nasip etsin İnşaallah...
Allah razı olsun onlardan.Ne güzel bir iş ya...Allah herkese nasip etsin İnşaallah...
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Rahman razı olsun abi paylaşımınız çok güzeldi sağolun.
Hayranlıkla çok okudum teşekkür ederim.
Rabbim sevabınıza yazsın inşaallah.
Öğrenmemiz gereken ve amel noktasında sağlamlaştırmamız gereken çok önemli hususlar var.
Allah yardımcımız olsun inşaallah.
selam ve dua ile...
allah razi olsun cevabin icin abi haklisin ne zaman ibadet etmek istesem hep aklima bir seyler takiliyor bir seylerle oyalaniyorum belkide gerektigi gibi yaapamiyorum kendimi kimi zaman sanki gercekten ibadet etmiyor allaha cani gönülden inanmiyor ibadet etmiyor saniyorum buda beni olumsuz etkiliyor heverslerimi yikiyor bu konudada yardimci olursan sevinirm abi allah razi olsun
SELAMÜN ALEYKÜM ALLAH Sizden Razı olsun ibretle ve imrenerek okudum inanın hissettiklerimi kelimelerle ifade edemem böyle bir zamanda ALLAHIN Razı olacağı bir yuvaya sahip olmak ne büyük bir saadet özellikle çocuklarını hafız yapmak herkese nasib olmaz YA RABBİM NE GÜZEL BİR LUTUFTUR BU NİYET HAYIR OLURSA AKIBETİDE HAYIR OLUR İNŞAALLAH
RABBİMDEN DİLİYORUM Kİ BİZLEREDE BÖYLE BİR HAYAT LUTFETSİN
ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE KALIN
Selamün aleyküm.. Maşallah...Ne güzel..Bir hafız 10 kişiye şefaat yetkisi vardır...
Sonra bu dünya da görülmeyen parlaklıktaki altından bir tac giydirilir annelerinin başlarına...
Bunlar bildiklerimdi..
Allah(c.c) razı olsun Abi..
İnşallah bizde oluruz..Hayırlı akşamlar..
selamunaleyküm...ALLAH c.c.razı olsun emeğinize sağlık çok güzeldi paylaşımınız :A
ALLAH c.c. cümlemize böyle evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin İNŞALLAH...
ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile...
kaan erdem abi dogru söylüyorsun abi dogru söylemesinede bilmiyorum belki cevremdekilerdendir benim böyle olmam cünki cevremde hic kimse yok böly edinine düskün imanli bu yüzden dir belki bendeki eksikligin en büyük nedeni ama diyorum ya anlatamadigim büüyk bir eksiklik var abi ne zaman ibadet etsem hep aklimda kötü pis igrec düsünceler var artik kendinden nefret etmeye basladim ama ne zaman kurani kerim okusam ozamand aaklimin alamayacagi kadarda huzura eriyorum kendimi cok huzurlu hisediyorum ama gece gündüzde kuran okuyamiyorum gözlerim cok agridigi icin basladigim zamand abirakamiyorum
bilmiyorum abi ya hep diyorum ya bende cok büyük bir eksiklik vaar yeterli inancin olmamasi ola bilirmi bu eksiklik kalbim hep allah diye carpiyo icim icime sigmiyor allah diyince ama aklim baska diyor aklim baska bir sacmalik söylüyor aklim pek orali olmuyor kalimse allah icin carpiyor dedigini yapiyorum bol bol dua ediyorum ama diger deidign peygamberimize azim ve hirsla saril diyorsun ya kalbim yapiyor ama sadece kalbimin yapmasiyla olmiuyor abi aklimda kalbimde bir söylesin diyorum olmuyor bu kon uda ne diyorsun biraz yardimci olursan inan sana duaci kalicam abi artik bunalima girmis vaziyeteyim bundan dolayi
allah razi olsun
allah razi olsun abi son sözün üzeldi hosuma gitti ne isle mesgulseniz o isle yatar kalkarsiniz dedigini yapican abi artik vesveseye kapilmicam seytaninda ibadetime engel olmasina izin vermmicem allah razi olsun abi gercektende benim aslinda tek derdim vesvese sanirim belkide böyle düsünerek seytanin beni yenmesine neden oluyorum bundan sona elimden geldigi kadar böyle düsünmemeye calisicam akliminda kalbimind ebir hareket etmesini saglicam ama nasil sanirim bunnda tek caresi dua olsa gerek allah razi olsun abi sizin dualarinizi ihtiyacimiz var müslimanin müsliman kardesine olan duasi daha cabuk kabul olur diye biliyroum rabim insallah dualarimizi kalbul etsin allaha emanet ol abi
allah herkese böyle yaşamayı nasip edre inşiallah.ama unutmuyalımki kendi yapamadığımız şeyi çocuklardan isteyemeyeyiz..