15 imden gün almış birisiyim yaşım küçük bu kada r üyük ne günah işleyebilirmiyim..ama bir seçenek daha var doğuştan bazı medyumluk yetenkleri olanların enerjisini kullanmak çin gelmiş olabili çünkü bu boyutta kalmak için enerjiye ihtiyacı var.
Bismillah..
kardeşim..o enerji diye nitelendirdiğiniz ihtiyaçlar bizde var...
mesela..
ben..ihtiyaç duyduğum bazı noktaları izninizle arz edeyim..
mesela genelde çaya çorbaya..tatlıya dahi limon kullanıyorum..c vitamini enerjisine çok ihtiyacım var..
bazen de markete gidiyorum ve bazı tabirle lun clup bazı tabirle enerji drink rafına elim gidip geliyor...
bazen 1 saatte yüz sayfalık ilim ihtiyacı duyuyorum ki hiç sorma...(bir saatte ikiyüz sayfa zorluyorum)mükemmel bir enerji topluyorum..
bazen saatlerce dua ihtiyacı duyuyorum ki artık kelime hazinem tükeniyor...ancak enerji öyle topluyorum..
bazen bir saat tefekür ibadeti yapıyorum ki buradaki enerjiyi hiç birşeye değişmem..
bazen günde 5 vakit namaz kılmak suretiyle diğer şükür ibadetlerimi yapıyorum ki buda ayrı bir enerji...
bazen öğrencilerime bir kaç tefsir ezberletiyorum ki... işte en büyük enerjilerden birisi de bu..
bazen kalemi elime alıyorum ve yirmilik usulde nurları neşrediyorum ve hattı kuranı muhafaza ediyorum ki...her nefs ..her kalp..her ruh..bu zevki bilmez..bazı enerjilerimizin merkezi burasıdır...
mesela o üç harflilerden ben 5 inin adını biliyorum...üç harfli(cin)
aslında yedi tane ama ikisinin ismi rivayetlerde yok..o beşinin ismini vereyim size sizde nasıl bir enerji oluştuğunu merak ediyorum...
nezaman isterseniz hazırım vermeye...
(aman kimse cinlerle uğraştığımı düşünmesin..bir parça siyer ilmimizden kalmış)
Elhamdülillah..
Selametle..