Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

3 harflilerden korkuyorum (1 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
oksiyus kardeşim ne zaman başladı. Şu 3 harf olayını biraz daha açarmısın buna bu ismi nasıl koydun

tekin

Kayıtlı Kullanıcı
ayetel kürsi oyunca gidecektir inşallah

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim ALLAH yardımcınız olsun...fazla bir bilgim yok ama FELAK VE NAS sürelerini yatmadan önce Bir İHLAS_ı ŞERİF ile birlikte okuyunuz ve elinize üfleyerek başınızdan aşayığa her tarafınızı sıvazlar gibi sürünüz...Peygamber Efendimiz(sas) her akşam böyle yaparsanız 3 harfliler diye ifade ettikleriniz ve insanların şerrinden korunursunuz buyuruyor...inşaallah...selam ve dua ile...

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
düşündükçe, kafaya taktıkça daha çok korkarsın. Herşeyden üstün RAbbim var onları da herşeyide yaratan Rabbim ona güven gücünü ondan al. hergün ayetel kürsi, felak, nas oku bu niyetle yani görünen ve görünmeyen şeylerden muhafaza için. tamam mı korkma. namaz kıl tesbih çek bu şeylerle uğraş kitap oku aklını üç harflilerden başka alanlara kaydırmaya çalış. hayırlı akşamlar.

oksiyus

Kayıtlı Kullanıcı
........................................

oksiyus

Kayıtlı Kullanıcı
................................

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı sabahlar nas ve felak surelerini bol bol oku kardeşim

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
Cinden korunmak için

Sual: Cinlerin sebep olduğu hastalıklardan ve yapılan büyüden kurtulmak için, hangi duaları okumak gerekir?

CEVAP

Âyat-ı hırz denilen duayı okumalı. Arkasından da aşağıda tercümesi yazılan dua okunursa, biiznillah bir şey kalmaz.

Ayat-ı hırz ve aşağıdaki duanın Arapçası, sitemizde şu linkte vardır:

Âyât-ı Hırz .:.: www.dinimizislam.com :.:.

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ,

Cin Mektubu .:.: www.dinimizislam.com :.:. bu adresteki duayı bastır ve evinin bir tarafına as senden uzak duracaktır ...

birde hadis var ;
Evinde, Fatiha ve Âyet-el kürsi okuyana, o gün cin ve şeytan zarar veremez. Nazar değmez. [Deylemi]

kendini kötü hissettiğin zaman hemen abdest al , namaz kıl ...

allaha emanet ol ...

acizane kul

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam kardeşim.

Allahtan acil şifalar dilerim size. Eğer şüpheleriniz gerçekse ve size bu tür varlıklar musallat oldu ise bu konuda ehil birine danışmanız daha sağlıklı olur. Evet Felak, Nas ve Ayetel Kürsi sureleri bizim için birer kalkan ama bazı durumlarda inanın hiç bir şekilde korunamıyorsunuz. Korunsanız dahi bir şekilde fırsatını bulup geliyorlar.

Belliki bu güne dek size görünmemiş ve hiç bir şekilde irtibat kurulmamış.Zira bu tür canlıların iyi niyetle insanların peşine takılacaklarına pek ihtimal vermiyorum. Size tavsiyem en kısa sürede bu konuda bir ehil hocaya gitmeniz. Belliki bir şey olmuş ve size gelmiş. Muhakak bir nedeni vardır bunun.

Bundan 2 sene kadar önce bir arkadaşımın kızına musallat olmuştu ve hiç bir şekilde önüne geçemiyorlardı. Kuran okununca gidiyor, ara verince hemen geri geliyordu. Hatta bazen daha fazlasınıda yapıyordu. En son çare bu varlıklar hakkında bilgi sahibi bir zat aracılığı ile kurtuldu bu beladan.

Cevşen alın üzerinize takın ve bol bol kuran okuyun kardeşim. Ama muhakkak bir bilene danışın.

oksiyus

Kayıtlı Kullanıcı
................................

a_k_r_e_p_24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar ben yusuf benımde bu olay kız karcesımde var ama bızımkı daha farklı insanlarla 3 harflilerın iliskisindekı bebek konusu bunun hakkında bılgı istiyorum sizlerden yardım edersenız sevınırım

sengul

Kayıtlı Kullanıcı
15 imden gün almış birisiyim yaşım küçük bu kada r üyük ne günah işleyebilirmiyim..ama bir seçenek daha var doğuştan bazı medyumluk yetenkleri olanların enerjisini kullanmak çin gelmiş olabili çünkü bu boyutta kalmak için enerjiye ihtiyacı var.

Bismillah..

kardeşim..o enerji diye nitelendirdiğiniz ihtiyaçlar bizde var...
mesela..

ben..ihtiyaç duyduğum bazı noktaları izninizle arz edeyim..

mesela genelde çaya çorbaya..tatlıya dahi limon kullanıyorum..c vitamini enerjisine çok ihtiyacım var..

bazen de markete gidiyorum ve bazı tabirle lun clup bazı tabirle enerji drink rafına elim gidip geliyor...

bazen 1 saatte yüz sayfalık ilim ihtiyacı duyuyorum ki hiç sorma...(bir saatte ikiyüz sayfa zorluyorum)mükemmel bir enerji topluyorum..

bazen saatlerce dua ihtiyacı duyuyorum ki artık kelime hazinem tükeniyor...ancak enerji öyle topluyorum..

bazen bir saat tefekür ibadeti yapıyorum ki buradaki enerjiyi hiç birşeye değişmem..

bazen günde 5 vakit namaz kılmak suretiyle diğer şükür ibadetlerimi yapıyorum ki buda ayrı bir enerji...

bazen öğrencilerime bir kaç tefsir ezberletiyorum ki... işte en büyük enerjilerden birisi de bu..

bazen kalemi elime alıyorum ve yirmilik usulde nurları neşrediyorum ve hattı kuranı muhafaza ediyorum ki...her nefs ..her kalp..her ruh..bu zevki bilmez..bazı enerjilerimizin merkezi burasıdır...

mesela o üç harflilerden ben 5 inin adını biliyorum...üç harfli(cin)

aslında yedi tane ama ikisinin ismi rivayetlerde yok..o beşinin ismini vereyim size sizde nasıl bir enerji oluştuğunu merak ediyorum...

nezaman isterseniz hazırım vermeye...

(aman kimse cinlerle uğraştığımı düşünmesin..bir parça siyer ilmimizden kalmış)

Elhamdülillah..

Selametle..

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
bu sanırım sana cevrendekilerin anlatmasıyla çocuklugunda korkuyla başlamış kardeşim cin ler hiç bir canlı gaybı gelecegi bilmez belki hz süleymanın cinlere hükmetmesini öldügünü hz süleymanın cinler bile bilmemiştir sen yeterki RABBİNE yakın ol sabırlı ol mükafatın büyük olcaktır

elifnur

Kayıtlı Kullanıcı
sizi çok iyi anlıyorum çünkü aynı dert bendede var kendimi bildim bileli geceleri bağırarak çığlıkla uyanırım arkamdan biri tutacak gibi ve hızla biri önumden geçer gibi olur bil hassa akşam ezanından sonra olur bi hocamıza sordum sesninle uğraşıyolar dedi sabah akşam baştan sona euzü besmala çekerek 1 fatiha ,sadece besmele ile 1 liilafi,besmele 1ihlası şerife, besmele1 felak,besmele1 nas,besmele1 ayetel kürsi oku bağrına üfle dedi bunu 7 gün yap olmazsa 21 gün yine geçmzse 40 gün oku dedi şu an okuyorum allah hepimize şifa versin ama bilinki okudukça daha çok korkunuz artıyo benim öyle oldu aradım hocamızı sordum ben daha çok korkmaya korkutulmaya başladım dedim okunduğun için ve okuduğunun faydasını gördüğün için daha çok seninle uğraşıyolar dedi devam ediyorum inşallah kurtulurum diycem oki sizde deneyin biiznillah duanın açmayacağı kapı yoktur birde geldiklerini hissettiğiniz an ALİ-İMRAN suresini mekke imamlarından cd sini koyun dinleyin anında giderler ferahlarsınız .ALLAH yardımcınız olsun sizinde A.E.O.

ffsadfasdgadfgha

Kayıtlı Kullanıcı
bndede oldu snki duvarda bi göz hep bni izliyordu başka bi eve ghitsem oda geliodu şehir dışında önceden evimiz vardı gece üst kattan tıkırtılar geliyordu beyim gelince susuyorlardı taşındık yine bırakmadılar aynaya bakınca qözümden kan akıyordu bol bol namaz kıldım ayetel kursi okudum onları yendim çok şükür bitti

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt