Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

25 yaşını tamamlayan evlensin (1 Kullanıcı)

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
yalniz bu konuda sakincada var yani evlenmek icin evlenip cocuk yapmak icin cocuk yapmali gibi anlasilmis ...

bence buradan sunu cikarmak gerek gonlunun esini bulduysan ve yanindaysa 25 ini gecmeden evlen ki daha duzenli bir hayatin olsun herkesin esi dostu belli olsun deniliyor ama yas 25 oldu hadi bana hanim bul dememek gerek

Son derece haklısın kardeşim......

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş allah nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte allahım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

Rabbim hakkında hayırlısını versin güzelim.
Büyüklerimiz geç olsun, güç olması demişler. böyle düşün, kendini üzme.
Sen evde kaldıysan biz ölelim...:)
Benim yaşımı düşün, moral bulursun...:a27:

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım cümleye hayırlı,salihve saliha eşler nasip eylesin inşaallah.

uyan_ey_gozlerim

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için teşekkürler....aslında hoca doğru söylemiş,öğrenimini tamamlamış yaşda 25 demişse evlenmek lazım diye ama gel görki kader kısmet,2.üniversite bitti tayinimiz çıktı askerlik yaptık yaş 27 dedik ama hala evlenemedik.bu zamanda hem ailesi hem kendisi müsbet inançlı insan bulmak çok zor...Rabbim hayırlısını versin herkese....dua etmekden başka yapacak bişe yok...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
emegine saglık, faydalı bi paylaşım olmuş...
nasip kısmet işi birazda, herkes kendi kaderini yaşıyor...
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayırlısıyla evlilik...
bide insanın yaşı ilerledikçe karar vermesi zor oluyor. yaşı geldigi zaman hayırlı bi kısmet çıkarsa evlenecek...
hayırlısı olsun. ..
selam ve dua ile..

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
bacım sen böyle dersen desene biz evde kaldık:a09:şaka şaka ALLAH hayırlısını nsib etsin.selam ve dua ile kal:a21:[/CO

selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş ALLAH nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte ALLAHım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için teşekkürler....aslında hoca doğru söylemiş,öğrenimini tamamlamış yaşda 25 demişse evlenmek lazım diye ama gel görki kader kısmet,2.üniversite bitti tayinimiz çıktı askerlik yaptık yaş 27 dedik ama hala evlenemedik.bu zamanda hem ailesi hem kendisi müsbet inançlı insan bulmak çok zor...Rabbim hayırlısını versin herkese....dua etmekden başka yapacak bişe yok...

Haklısın kardeşim.
Bize zor alanı başarmak kaldı, Rabbim yardımcımız olsun....

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
emegine saglık, faydalı bi paylaşım olmuş...
nasip kısmet işi birazda, herkes kendi kaderini yaşıyor...
rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur hayırlısıyla evlilik...
bide insanın yaşı ilerledikçe karar vermesi zor oluyor. yaşı geldigi zaman hayırlı bi kısmet çıkarsa evlenecek...
hayırlısı olsun. ..
selam ve dua ile..

Vealeykümselam kardeşim.
Okuyan gözlerine sağlık.
Ahh, o karar vermeyi sen bide bana sor, dün gece 4.30 da uyudum.
Düşüne düşüne kafayı yicem...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
bacım sen böyle dersen desene biz evde kaldık:a09:şaka şaka ALLAH hayırlısını nsib etsin.selam ve dua ile kal:a21:[/CO

selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş ALLAH nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte ALLAHım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

Ah canım ahh.
Yaş ilerledi kimseyi beğenemiyom, nolcak halimiz bilmem....
Amin arkadaşım.
Allaha emanet ol.....

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
yaf ben yasimi gizlesemmi ne sanki birileri benim kulaklarimi cinlatmislar gibi:):)

uyan_ey_gozlerim

Kayıtlı Kullanıcı
yaf ben yasimi gizlesemmi ne sanki birileri benim kulaklarimi cinlatmislar gibi:):)

yaşınızı niye küçültüyorsunuz anlamıyorum..sizin oralarda yaşa göremi eş seçiyorlar yoksa...ben siz doğruyu söyleyin sizi siz olduğunuz için beğenen birini seçin...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

Gözlerinize sağlık kardeşlerim.....

YaralıGönül

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için Allah razı olsun kardeşim.
yaş başını almış gidiyor :)
bakalım mevlan neyleyecek...

KAFİRLER İSTEMESEDE , ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR.(saff/8)

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
yaşınızı niye küçültüyorsunuz anlamıyorum..sizin oralarda yaşa göremi eş seçiyorlar yoksa...ben siz doğruyu söyleyin sizi siz olduğunuz için beğenen birini seçin...

hehe yok kardesim yasimi gizlemek isteseydim burdada yazmazdi heralde..:) ama ben bu yorumu daha evlilige hazir olmadimdan ve yasim bu yas sinirinda oldugu icin aman dedim yandik buyuk muamelesi goruyoruz artik ihihi:) evet dediginiz gibi size katiliyorum gercekten deger veren birini bulunca insan evlenmeli.. yaradan ne zaman nasip ettiyse olur, cokta fazla incelemenin alemi yok bence..

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
evde mı kaldım acaba kardesım:(

Allah korusun, okulumuz bir bitsin bakalım inşallalh gerisi gelir.az kaldı 1.5 aycık.aday yok ama olsun Rabbım bır yerlerden en hayırlısını nasıp eder ınsallah.

Emegınıze saglık kardesım.

Selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt