Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

25 yaşını tamamlayan evlensin (2 Kullanıcı)

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
:) inşallah kardeşim. sen de doğum tarihini söyle burcunla ilgili sana da iyi haberlerimiz olsun:) ama en güzeli duanı alabilmiş olmak.. abı hayat kardeşimin de dediği gibi
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayılrı eylesin
Hakkımızda hayırlı olanı da kalbimize razı eylesin...

Hayırlı geceler kardeşim..Allah'a emanet olun

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
sizde hayırlı geceler canlar,ben koçum ,yükselenim boğa ,bak ne ediyeceğini merak etim, allah razı olsun kardeşim sağolasın..

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler sana da.. sen o zaman doğumgününü yeni geçirdin bana kalırsa nisan 10:) yükselinin de boğaysa saat 23.18 de doğdun:)

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
25 mi? Ama daha üniversite bitmedi hadi o inşaALLAH Temmuz/2009'da biterse, daha askerlik var, sonra ekonomik kriz var :S Bunlardan sonra nasibimizdekini aramak lazım:S Doğrusunu ancak Yüce ALLAH bilir ama ben 25'de evliliği zor görürüm galiba :)

Selam ve dua ile...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı geceler sana da.. sen o zaman doğumgününü yeni geçirdin bana kalırsa nisan 10:) yükselinin de boğaysa saat 23.18 de doğdun:)

doğum saatimi doğru bildin kardeşim ama ben 25 martım,yoksa yükselenimi yanlışmı biliyorum:a08:

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
zaten 10 nisan değilse kesin 25 marttır diyecektim ağzımdan aldın:)))) ama 24x60 dakikadan saati tutturmuş olmama sevindim:)

tutamkamon

Kayıtlı Kullanıcı
bu nasip kısmet işi Allah ne zaman yazdıysa o olur kader

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık Rabbim tüm isteyenleri abdestli,namazlı,iyi şeylere özenen,kıymet bilen,değer veren,rabbiminde sevdiği iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...(cok şey mi istedim acaba):)

haya87

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü teala tüm bekar kardeşlerimize dini bilen seven insanlarla karşılaştırsın inşaallahü teala...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
emeğinize sağlık Rabbim tüm isteyenleri abdestli,namazlı,iyi şeylere özenen,kıymet bilen,değer veren,rabbiminde sevdiği iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah...(cok şey mi istedim acaba):)

Amin kardeşim, gözlerinze sağlık.

Çokta olsa Rabbim gönlünden geçenlere ulaştırsın... :a12:

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Paylaşımınız için Allah razı olsun...

Evlenecek gençlere Allah hayırlı kısmetler versin...
Huzurlu yuvalar kurulur inşallah...

BaTuHaN92

Kayıtlı Kullanıcı
yalniz bu konuda sakincada var yani evlenmek icin evlenip cocuk yapmak icin cocuk yapmali gibi anlasilmis ...

bence buradan sunu cikarmak gerek gonlunun esini bulduysan ve yanindaysa 25 ini gecmeden evlen ki daha duzenli bir hayatin olsun herkesin esi dostu belli olsun deniliyor ama yas 25 oldu hadi bana hanim bul dememek gerek

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş allah nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte allahım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm iyi demişler ben mahallede kalan tek kişiyim benden küçükler evlendi hatta biri 16 yaşında kaçmış şuanda düğünü oluyor ben evde kaldım .....rahmetlik kemal sunalın dediği ekkkevde kalmış kız kurusu olduk yaş allah nasip ederse 23 nisanda 23 olcak işte allahım tez zamanda sevdiğimle evlendir beni amin amin amin

selamunaleykum can kırkları kardeşim sen evde kaldıysan biz ne yapalım:) Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı olacak şekilde versin. bana da kısa zamanda hayırlı bir insan çıkarsın karşıma..
Allah'a emanet ol...
Selam ve Dua ile...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim ama mahallemde benden başka kız kalmadıkı haksızmıyım millet takılıyo zoruma gidiyor seveni buldukta ailesi beni sevmedi malum akraba kızı moda ya............allah gönlüne güzel bir yar versin ona baktıkça derdini unutasın inşaallah kardeşim

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Rabbim de senin gönlündeki insanı hakkında hayırlı eylesin sen de onun yüzüne baktıkça dertlerini unut inşallah....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt