lale&gül
Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun Allahım hastalıklarımıza şifa versin güç kuvvet versin inşallah.
bir yasin daha okudum.
Amin... Rabbim razı olsun inşallah Dua ile...
Allah razı olsun Allahım hastalıklarımıza şifa versin güç kuvvet versin inşallah.
bir yasin daha okudum.
Allah celle celalühü rızası
Efendimizin sallallahü aleyhi ve sellemin şefaati,
surenin faziletlerine nail olmak için okuyoruz
katılımları bekliyoruz
Allah kabul etsin kardeşim Hayırlı Cumalar Dua ile...bende bir tane alıyorum hemen okuyorum inşallah
Hayırlı günler ablacım Allah kabul atsin Hayırlı Cumalar Dua ile...hayırlı günler bir tane daha okudum.
amin ablam inşallah bir tane daha okudumAleyküm Selam RABBİM KABUL EYLESİN İNŞALLAH sıla abla
amin ablam inşallah bir tane daha okudum
amin inşallah ablacım sayende her gün okumaya çalışıyorum müsait oldukça sağol Rabbim senden razı olsun inşallah.Allah kabul etsin ablacım okuduğun Yasin-i Şerifler şefaat etsin sana inşallah
amin inşallah ablacım sayende her gün okumaya çalışıyorum müsait oldukça sağol Rabbim senden razı olsun inşallah.
inşallah alırışırız sayendecümlemizden razı olsun Rabbim inşallah ne güzel hergün okuyorsunuz daim olur inşallah Selamette kalın Dua ile...
inşallah alırışırız sayendebir tane daha okudum Allah kabul etsin. hayırlı akşamlar.
amin inşallah iyide yaptın bana sebeplenmiş oldun. evet anlıyorum seni sanki durgunluk var katılan az nedense halbuki okuyun bana hediye edin demiyoruz veya okuyunda hiç girmeyen adını yazdırıp giden birisine okuyun demiyoruz sadece Allah celle celalühü rızası için okuyoruz. artık seninle forum dostu; dua dostu olduk. severek katılım yapıyoruz elhamdülillah. selametle kal.Allah kabul etsin ablacım senin desteğinle açtım bu konuyu yoksa pek cesaretim yoktu okunmaz diye.
inşallah okunacak Yasinlerim bitsin bende senin sayen de okuyağım inşallah . Selametle...