Allah razı olsun forum ve Dua dostun olmak beni çok sevindirdi inşallah dostluğumuz cennettede devam eder sende selamette kal...amin inşallah iyide yaptın bana sebeplenmiş oldun. evet anlıyorum seni sanki durgunluk var katılan az nedense halbuki okuyun bana hediye edin demiyoruz veya okuyunda hiç girmeyen adını yazdırıp giden birisine okuyun demiyoruz sadece Allah celle celalühü rızası için okuyoruz. artık seninle forum dostu; dua dostu olduk. severek katılım yapıyoruz elhamdülillah. selametle kal.
bir tane daha okudum.
Aleyküm selam süremiz çok inşallah değerli katılımlarınızı beklerim kardeşim selamette kal...selamün aleyküm konunuzu yeni gördüm inşallah bende elimden geldiğince okuyucam
cümlemizden de inşallah canım yasin suresi çok önemli bu forum sayesinde her gün okuyorum artık elhamdülillah.Allah razı olsun forum ve Dua dostun olmak beni çok sevindirdi inşallah dostluğumuz cennettede devam eder sende selamette kal...
inşallah amin amin amin bir tane daha okudumRABBİM KABUL EYLESİN İNŞALLAH sıla abla
Allah razı olsun ablacım inşallah Mevlam seninde ne sıkıntın varsa gidersin bende senin sayende faydalı bir konu açmış oldum Selamette kal.inşallah amin amin amin bir tane daha okudumelhamdülillah iyiki açtın burayı bak bana çok faydası oldu Allah razı olsun ne sıkıntın varsa Rabbim gidersin inşallah.
Amin Allah razı olsun ablacım hayırlı günlerbir tane daha okudum Allah kabul etsin.