Zilhicce'nin gecesinde ki ibadet
Zilhicce'nin gecesinde ki ibadet
İlim hazinesi seyyid ABDÜLKADİR-İ GEYLANİ den alınma ,yazan A.FARUK MEYAN ..17 rabiu'l-ahir 1399 senesi..... Zilhiccenin ilk on günügelince siz taat ve ibadete gayret ediniz.İtimam gösteriniz.bunun için bu gecelerden birinde gecenin üçteikisigeçtikten sonra 4 rekat namaz kılıp her rekatta bir kere Fatihayı ve kul Eüzüleri üç kere ihlas suresini her rekatta tekrar ederek üç kere ayetel kursiyiokusa ve namazı bitirince ellerini kaldırıp:SUBHANE ZİL IZZETİ VE'L-CEBERUT SUBHANE ZİLKA'DETİ VE'L-MELEKUT. SUBHANEL HAYILLEZİ LA YEMUT LA İLAHE İLLA HÜVE YUHYİ VE YÜMİT VE HÜVE HAYYÜN LA YEMÜT.SUBHANELLAHİ RABBÜL İBAD VEL BİLAD VEL HAMDÜ LİLLAHİ KESİREN,TAYYİBEN,MÜBAREKEN ALA KÜLLİ HAL ALLAHU EKBER KEBİREN, RABBENA CELLE CELALÜHÜ VE KUDRETÜHÜ...Diyerek dua ALLAHU TEALADAN dilediğiniistese beytullahı haç etmiş ve ALLAH yolunda cihat etmiş ecir ve sevap kazanır .ALLAH dilediğişeyi ona verir. Her gecesinde bu namazı kılsa bildirildiği şekilde dua edip yalvarsa ALLAHU TEALA :ey benim meleklerim şahit olunuz ki ben o kulumu bağışladım .beytullahı haç edenlere onu ortak eyledim der. Bu halde melekler ALLAHU TEALA nın o mümin kulunun kıldığı nemazı ve ettiği duasını kabul eder.....Yazılanları size aktardım ,ben 1993 senesinden bu yana yapmaya çalışırım ALLAH'ın izni ile tüm dileklerim kabul oldu inanarak yapılan her dua kabul olur ...şizi duyan ve her anınızı bilen allah kullarını yalnız bırakmaz cevap verir yeter ki samimi bir şekilde yaradanımızdan isteyelim ....Manevi olarak nelere kavuştuğumu yazsam sayfalar yetmez ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN......AMİN