n_vatansever
Kayıtlı Kullanıcı
Yanında ayna taşımak.
Allah razı olsun...güzel bir paylaşım...
Allah razı olsun...güzel bir paylaşım...
kardeslerim sadece bir soru sormak istiyorum ben hepsini okudum hepsi cok guzel.. sadece birseye kafama takildi yatmadan once surme cekmek .. bunu anliyamadim acaba bileniniz varsa bilgilendirebilirmi? neden surme? bide sormak istedigim namaz kilarken makyaj yapilabilirmi? Allahin huzuruna makyajli cikilirmi? yani daha bi bakimli olsa insan sevabi varmidir? yoksa gunahmidir?
ALLAH RAZI OLSUN
çok güzel bir paylaşım
uygulicam inş..
20. Tane tane, orta bir ses tonuyla konuşmak. Çok mühim şeyleri üç defa tekrar etmek.
tane tane konuştuğum için zorlanmam sanırım.ama önemli şeyleri 3 kez tekrar etmeye dikkat edeceğim inşaallah.Allah razı olsun.hakkını helal et.çok emek harcamışsın.
18. Az gülmek, gülünce kahkaha ile değil, tebessüm ederek gülmek. Mütebessim olmak.
banada bu çıktı.. Allah razı olsun inşallah.........
Uygulayabilirim Allahın izniyle bana bundan daha kolay geleni olmazdı herhalde..
her zamanki halim zaten........:a16:
Allaha emanetsiniz..Selam ve dua ile kalın inşallah............
48. Suyu üç yudumda ve oturarak içmek
Acaba niye bu bana çıktı?
Allah razı olsun hazırlayan arkadaşdan çok güzel düşünmüşsünüz..
emeklerine sağlık arkadaşım ama bu işler böyle basit değil yaa şu maddeleri aklım fikrim hiç bişeyim almıyor yaa adi işlerde soluymuş yaaAllha rızası için bırakalım bunları da gerçekten resulün hayatına bakalım ve onun her yaptığınında sünnet olmayacağını bilelim onlar dönemin gerekleridir. ve yy.sonra tabi ki değişme olacaktır islam aklın dinidir.lütfen önce kur'an sonra sünnet Allah sol eli neden yarattı sorabilir miyim??
Hayırlı işlerde sağı, adi işlerde solu kullanmak
Sofrada sağ dizi dikip, sol dizi yere yatırmak.
Uyku için yatınca önce sağ tarafına yatmak, sağ yanağını sağ avucunun içine koymak
Yüzükoyun yatmamak.
Ayakkabıyı giymeden önce ters çevirmek, içine birşey girmişse silkelemek.
Yemeği tek bir kaptan yemek
bunlar örftür "Yüzükoyun yatmamak." nende o zaman açıklamasını da beliyorum
aAllad razı olsun