Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
Salavatgetir dört
ya valla alınmadım neden böyle yaptınızki...ahmet_99 birrrrrrrrrrrr![]()
![]()
ya valla alınmadım neden böyle yaptınızki...
Mesajlarınızda en azından bir tane gülücük falan kullanırdınız, kullanmayınca belki alınmamış olabilirsiniz ama hoşunuza gitmediğini ya da o tarz birşey olduğunu düşündüm :a03: fakat ben orada katılım olmamasına değinmek istemiştim, kesinlikle sizin yaptığınızı işe birşey demek istememiştim ki haddimize de değil öyle birşey.. Hakkınızı helal edin kardeşim
ya est demeyim öyle:a03:
helal olsun hem öyle bir durumda yok ortada gönlünüz rahat olsun bakın gülüyorum:a15:
behiye 1234 beeeeeeeş ve boooooooom:a15:
bakın bunada gülün diye yaptım![]()
ya var ya abi şimdi eklediniz fon müzğini dinliyordum sizde öyle yazınca çok duygulandım saolsın gösterdiğin hassesiyet için gerçekten çok mutlu oldumpeki kardeşim, kusura bakmayasın, ama ortada bir kardeşimin gönlü varsa, ben biraz fazla hassas oluyorum :a03: fakat olmamak mümkün müdür kardeşim:
"Bir gönlü mü kırdın; ağlamalısın. Hele özür dilemesini bilmiyorsan; senden dost olmaz, Senden yâren olmaz.. ya incittiğin, kırdığın gönlü ALLAH (c.c.) seviyorsa..! RASULULLAH (S.A.V.) seviyorsa..! hatta arz-ü sema dahi seviyorsa... Nerden bileceksin, bilmiyorsun.. Bilseydin ödün kopardı dokunmaktan..
![]()
Allah razı olsun kardeşim
![]()
![]()
ya var ya abi şimdi eklediniz fon müzğini dinliyordum sizde öyle yazınca çok duygulandım saolsın gösterdiğin hassesiyet için gerçekten çok mutlu oldum
hem ben sizi biliyorum ne kadar iyi bi insan olduğunuzu
kalb kırmaya çok dikkat ettğinizin farkındayımALLAH SİZDEN RAZI OLSUN
![]()
Ben de sizin mutlu olmanızdan çok mutlu oldum, Allah razı olsun
Est kardeşim, o sizin güzel düşünceleriniz.. Hem ne demişler, kişi kişinin aynasıdır :a26:
Cümlemizden inş kardeşim, cümlemizden..
Kardeşim müsadenle ben çıkıyorum, geceniz hayırlara vesile olsun inş, Allah'a emanet olasın..
Tüm kardeşlerime de hayırlı geceler olsun inş..
B)Hayırlı günler diliyorum.
Kardelele birrrrrrrrrrrrrrr