Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
yaşasın:a15:
salavatgetir üüüç:a15:
salavatgetir üüüç:a15:
tabiki başka ne yapacaktım:a28:sen kısacası bommla bence bunu yapmaya çalışıyon sen ibrayı bekleme![]()
aşk olsun böyle düşünmen bile beni üzer böyle bir şey düşünmene sebeb verecek her ne yaptıysam çok ama çok özür dilerim affetsen harbi bana düşman oldun
ne biliyim kardeşim sen öyle diyince harbi aklıma o geldiaşk olsun böyle düşünmen bile beni üzer böyle bir şey düşünmene sebeb verecek her ne yaptıysam çok ama çok özür dilerim affet
:a17::a17::a17:
ooyyy ooyyy kıyamam ama ben size yaa aahhh ahhh ortakcıklarım napmışız biz bunlara böyle fena fenaaa vaaah vaah...
ortakcıklarım bırakalım garipleri kendi hallerine durup durup mutlu olsunlar gariiii yazık üzülüyorum....
baksanıza şunların hallerine nasıl nasıl cevaplar vermeye başlamışlar gelip size çikilata alayım mı ordanda lunaparka götürürüm oooy oooyy kıyamaz ablanız size yaaaa yapmayın etmeyin üzmeyin canınızı:A
Hem çocukları sevindirmek sevaptır ortak hadi biz bırakalım oyun sahalarını da galibiyet ögrebiilsinler yoksa bu zevki tadamayacaklar bir ömür boyu dayanamam ben onların bu acı hallerinee....:a03:
aynı fikirdeyiz abiBence de hiçbiri İstanbul olamaz.. Ama işin aslı ben İstanbul'da bir ömür geçirmek istemem.. İstanbul tam gezilip görülecek, başlı başına bir inci.. Fakat iş bir ömür geçirmeye gelince, ben Konya ve Ankara'yı yeğlerim sanırımtabii bu benim kişisel fikrim :a26:
ya ibra gel gözüm yolda
düşündüğünüz için teşekkürlerhadi ibra
bak tekrarlıyorum salavatgetir üüüç