Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
beşi booom ha gösterirm sana:a28:behiye beşşşşş booooom![]()
beşi booom ha gösterirm sana:a28:behiye beşşşşş booooom![]()
yok yok siz tam kaşındınız abim ha tamam:a28:korkun bendenöyle enerji doluyorum ki bomladıkçaa nihahahah
Bence gel şunları sevindirelim tekrar başa saralım e ben burdayım deyip mesut olsunlaryazııık beee
ahmet_99 biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :a01:
ah aaah aaaah ibra dur sen intikamım çok ama çok acı olacak:a28:Bomlanmaktan korksak bu konuya girmezdik
Başka kime güveneyim
ama ne kadar ayıp
behiye abla sizi korusun kollasın ahmet abi sizi korusun kollasın siz onları bomlayın.
Ahmet ağabeeey buralar bize göre değill
Erkek gibi sözünün eri kuralları sayan vede vefalı değil bunlar![]()
![]()
öylemionlarmı bizi kolluyor sen onları bilmezsin dün zaten onlara küstüm beni dinlemediler diye bende bu meseleyi yarına bırakacam dedim ve intikam sırası bende nihaaaaa:
uyku falan yok internet gitti yoksa bırakırmıydım sana buraları ama dur sizinle işim bitmedi daha yeni başlıyoruz:a28:Eveeet nurların bir tanesi abimizi yormayalım ama ya o bize lazıııımherkes bir yana o bir yaanaaa
tekrar şans verelim diyeceğim ama ya gerek yook bunlar uykuya dalmışlar mübarek![]()
bomba mı patlatsak ne anca uyanırlar![]()
kork bizdenoooooo çokkkk korktum![]()
helal ibra sana ama dur sen sonucu gör o zaman çok gülecezYahu korkun diye söylemiyorum herkezi kendiniz gibi zannetmeyin![]()
![]()
Diyorumki: Ne edersin kendine edersin kendi kendine ...
hop hop ne oluyor böyle siz beni yanlızmı sandınız kapı gibi ahmet abim var tamammı
ppehh behiye abla çeşmi yi 100 defa cebinden çıkarır![]()
intikam sırası bende ahmet-99 birrrr:
ahmet-99 beşşşşşşş veeeee booooooommmmmm
(not:bu bommmmm demek hiç bu kadar zevkli olmamışt
öyle enerji doluyorum ki bomladıkçaa nihahahah
Bence gel şunları sevindirelim tekrar başa saralım e ben burdayım deyip mesut olsunlaryazııık beee
ahmet_99 biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :a01:
Bomlanmaktan korksak bu konuya girmezdik
Başka kime güveneyim
ama ne kadar ayıp
behiye abla sizi korusun kollasın ahmet abi sizi korusun kollasın siz onları bomlayın.
Ahmet ağabeeey buralar bize göre değill
Erkek gibi sözünün eri kuralları sayan vede vefalı değil bunlar![]()
![]()
kalbınur salavatgetir çeşmi bülbül nadas06 kollayım kendinizi gidişim sesiz oldu ama dönüşüm muhteşem olacak tek tek intikam alıcam siz bittiniz hem benim hemde ahmet abini intikamını alıcam:a28:
öylemi kimi karşına aldığını farkındasın dimi:a28:
ah aaah aaaah ibra dur sen intikamım çok ama çok acı olacak:a28:
izle ve gör
biliyorumhelal ibra sana ama dur sen sonucu gör o zaman çok gülecez
Doğru söze ne hacet...
Yürü be ibra, boomlasınlar seni, bırak namın yürüsün... :a26:
Doğru diyorsun.. Artık burda durulmaz.. Acıtmaya başlamıştır gül bahçesini, dikenliklerden atılan taşlar..
dua et halletmem gereken sorunlar var suanda başkalarının bana ihtiyacı var sonra görüşücez:a28:ooyyy ooyyy kıyamam ama ben size yaa aahhh ahhh ortakcıklarım napmışız biz bunlara böyle fena fenaaa vaaah vaah...
ortakcıklarım bırakalım garipleri kendi hallerine durup durup mutlu olsunlar gariiii yazık üzülüyorum....
baksanıza şunların hallerine nasıl nasıl cevaplar vermeye başlamışlar gelip size çikilata alayım mı ordanda lunaparka götürürüm oooy oooyy kıyamaz ablanız size yaaaa yapmayın etmeyin üzmeyin canınızı:A
Hem çocukları sevindirmek sevaptır ortak hadi biz bırakalım oyun sahalarını da galibiyet ögrebiilsinler yoksa bu zevki tadamayacaklar bir ömür boyu dayanamam ben onların bu acı hallerinee....:a03:
![]()
Geleni bombalıyorsunuz gideni bombalıyorsunuz.:a12:
Bu ne ya bu iş yerine lokavt uyguluyorum!
dua et halletmem gereken sorunlar var suanda başkalarının bana ihtiyacı var sonra görüşücez:a28:
sen buna kısaca korktum desene:a36:Abicim bırak bırak ben bıraktım zaten çocukların oyun sahalarını kapatmayalım eğlenmek onlarında hakkkıııı
Onların eğlenebilmesi için benim gitmem gerekiyordu ve gidiyoruuuuuuummmm
:a14: hadiii git gözün arkada kalmasın dahada yokum beeeen
İstediğiniz gibi beni behiye, ahmet_99 ve şımarık çocuk ibra üçlüsü bomlayabilir....![]()
Mutlu olmak sizinde hakkınız..![]()
sen buna kısaca korktum desene:a36: