Ayy canım benim yaa. ÇOk zorr.. Rabbim şifasını versin inşaAllah..Benim işim çok karıştı. İstanbul'da gittiğim doktor ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi.
1 hafta kadar kullanmadım, tedirgin oldum..Dedim ki hastalığım gelirse ne yaparım ben bu halde..
Ağrım aşırı şiddetli oluyor benim. Serumlar bile geçiremiyor.. Araştırdım nette, kullanan çok var. Kullanmaya başladım.
Daha sonra Mersin'e geldim. Buradaki doktorum kullanmam gerektiğini söyledi.. Bundan 1 hafta 10 gün önce sabah namazında agrım başladı yine.. 1 hafta kullanmadığım için sanırım..
3-4 aydır hastalanmıyordum.. Hastane hastane gezdirdi eşim. Serum veremedi ilk gittiğim hastane. İlaç şurup o kadar..
Doktorumu aradı eşim. ilaçla geçmeyeceğini, serum gerektiğini söyledi.Tahlillerim temiz çıktı yine her zamanki gibi. Serum 3 saat sürdü, geçirmedi. Eve geldik. Bu sefer başka bir hastaneye tekrar.. Orada da serum ve iğne verdiler. Biraz hafifledi..
Tahliller yapıldı. Ertesi gün de ultrasonda bakıldı. Yine hiçbir sonuç yok.. 1 hafta kadar sürdü..
Ultrasonumu çeken gastroenterolojı uzmanı ilacı kullanmamam gerektiğini söyledi. Tıp fakültesi ramotolojı uzmanına gitmem gerektiğini söylediler. Buradaki tıptaki ramotolojı dr.ları da hiç iyi değil.
İst. Çapayı önerdi kendi doktorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Ama şuan ilacı kullanıyorum. Rabbim yardımcımız olsun, şifa versin.
Çok korkuyorum tekrarlamasından. Elimiz kolumuz mahkum. Tam teşhisim de yok. Kimse anlamıyor..
Rabbim dermansız dert vermez inşallah kardeşim...
İnşallah kısa zamanda teşhis tam konulur da şifa veren Rabbim şifasını verir inşallah...
Dualarımızdasınız...