Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

züleyha değilsen,peşine düşmeyeceksin yusufların (1 Kullanıcı)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Benim de profil bilgilerimde e-mail adresim var seni ekledim bacım haberin olsun:)
Teşekkür ederim beni senle muhabbete layık gördüğün için:)
Sen kopyala-yapıştır yapmıyorsun:) Ruhunu katıyorsun unutma:)

baktim ama gormedim demeki gozumden kacmis simdi Emailim acik degil bu yuzdendegormemis olabilirim ::)
estagfirullah olurmu asil senin gibi gonlu guzel bir insalasahnet etmek benim icin bir sereftir anlasilan senden de cok ogreneceklerim var ::)
tesekku ederim boyle guzel dusundugun icin oyle beni mitlu ettinki inan tarif edemem ::)
inan yazilari paylasirken oyle icten oyle sik elyim paylasiyorum ki yazilara oyle dikkat etmeye calisiyorumki bir bilsen ondan birilerinin yaralacagini bilmek hele beni nasil heycanlandiriyor ::) cok saol ya bugun beni cok ama cok mutlu ettim saolasin..neyse benim namaza kalkmam gerek ALLAHa emanet olsanin ..::)

sinemm89

Kayıtlı Kullanıcı
haklisin inan oyle degerli bir insandiki benim icin oyle essiz bir insandiki..hep rabbime onu benimle karsilastigi icin cok sukrederdim...ama iste imkanzidi onu suclamiyorumki arada cok engeller vardi hemde cok engeller vardi asilmasi cok zor..ama benim yuregimi actitan onun tavirlariydi..neyse arkadasim daha fazla yazmaya gerek yok beni dinledigin icin cok tesekkurler..

bak canım benim evet hayatta bazı imkansızlıklar vardır ama kimileri allahın izniyle imkansız olmaktan çıkar geliverir önümüze eğer o insan senin onu sevdiğin kadar sevseydi,allaha sığınıp senin kadar dua edebilseydi, kaçıp gitmektense kalıp mücadele etseydi,bütünyükü sana yüklemeseydi inan şimdi çok farklı olurdu.allaha güvenseydi olurdu.kim hangi şey durabilir allahın karşısında eğer yaradan isterse öyle bir olurduki sende inanamazdın herşeye rağmen allah yinede nasip etmiyorsa o şey senin için hayırlı değildir allah buyuzden olmasını istememiştir.senin hayatın boyunca üzülmemen için olmamıştır.biz bilemeyiz ancak o bilir bunu anlamak zordur ama allaha yakın olmaya devam edersen bunu anlarsın rabbine herzman şükret onu zikret yoksa gücenir hep bu halde çıkma karşısına sana nimetler verdiği için muhammed ümmeti olduğun için şükret daima içini ferah tut.o herşeyi en iyi bilendir birgün layık olanı koyar gönlüne seni öyle bir severki bütün herşeyi unutursun ve onu haketmeye bakarsın onu sevmek olur tüm derdin.. allah insanı en çok sevdiği kişiyle imtihan edermiş bunu unutma.nasılkı yakup peygamberi yusufla yusufun hasretiyle imtihan etti çünkü babası en çok yusufunu severdi buyuzdendi imtihanı.. önce rabbine yönel onu ihmal etme ilk aşk odur ona koş o olsun gözünün yaşı gör bak herşey nasıl yoluna giriyor dilerim allahtan şu ramazanın hürmetine tüm acıların dinsin inşallah..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
bak canım benim evet hayatta bazı imkansızlıklar vardır ama kimileri allahın izniyle imkansız olmaktan çıkar geliverir önümüze eğer o insan senin onu sevdiğin kadar sevseydi,allaha sığınıp senin kadar dua edebilseydi, kaçıp gitmektense kalıp mücadele etseydi,bütünyükü sana yüklemeseydi inan şimdi çok farklı olurdu.allaha güvenseydi olurdu.kim hangi şey durabilir allahın karşısında eğer yaradan isterse öyle bir olurduki sende inanamazdın herşeye rağmen allah yinede nasip etmiyorsa o şey senin için hayırlı değildir allah buyuzden olmasını istememiştir.senin hayatın boyunca üzülmemen için olmamıştır.biz bilemeyiz ancak o bilir bunu anlamak zordur ama allaha yakın olmaya devam edersen bunu anlarsın rabbine herzman şükret onu zikret yoksa gücenir hep bu halde çıkma karşısına sana nimetler verdiği için muhammed ümmeti olduğun için şükret daima içini ferah tut.o herşeyi en iyi bilendir birgün layık olanı koyar gönlüne seni öyle bir severki bütün herşeyi unutursun ve onu haketmeye bakarsın onu sevmek olur tüm derdin.. allah insanı en çok sevdiği kişiyle imtihan edermiş bunu unutma.nasılkı yakup peygamberi yusufla yusufun hasretiyle imtihan etti çünkü babası en çok yusufunu severdi buyuzdendi imtihanı.. önce rabbine yönel onu ihmal etme ilk aşk odur ona koş o olsun gözünün yaşı gör bak herşey nasıl yoluna giriyor dilerim allahtan şu ramazanın hürmetine tüm acıların dinsin inşallah..

senolsun umut cicegi olsun oyle guzel seyler yziyorsunuz ki ya iyi tanidim sizi cok yesekkur ederim oyle etkilendim ki simdi pek bir sey yazamicam

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt