Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Zeytin çekirdeklerini sakın atmayın (2 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Zeytin çekirdeklerini sakın atmayın

4685.jpg

Gastrid, migren, hemoroid ve mide yanmalarından şikayetiniz varsa, bu haber tam size göre...

Midenizde gasrtrit, bağırsak tembelliğine bağlı kabızlık ve buna bağlı olarakta hemeroid ve migren şikayeti çekiyorsanız size çok basit ve ucuz bir tedavi önerimiz var... Zeytin çekirdeği....

Evet, yanlış duymadınız... Her sabah kahvaltıda tükettiğimiz zeytinlerin çekirdeği araştırmalara göre tam bir şifa deposu... Zeytinin etli kısmını yedikten sonra, çıkarttığınız zeytin çekirdeklerini -hap yutar gibi- suyla yutmanızın yaratları sayılamayacak kadar çok...

Midenin öz suyunda parçalanıp, saf zeytin yağına dönüşen çekirdek, gastritten-ülsere, mide yanmalarından-hemoroide kadar bir çok hastalığa deva oluyor. Hem de bu yan etkisiz yöntemde sayı sınırlaması da yok...

İşte bu dertlerden muzdarip hastalara yan etkisiz ve ucuz bir tedavi yöntemi...

Deneyin, farkı fark edin...

Delete

Kayıtlı Kullanıcı

Zeytin çekirdeklerini sakın atmayın

4685.jpg

Gastrid, migren, hemoroid ve mide yanmalarından şikayetiniz varsa, bu haber tam size göre...

Midenizde gasrtrit, bağırsak tembelliğine bağlı kabızlık ve buna bağlı olarakta hemeroid ve migren şikayeti çekiyorsanız size çok basit ve ucuz bir tedavi önerimiz var... Zeytin çekirdeği....

Evet, yanlış duymadınız... Her sabah kahvaltıda tükettiğimiz zeytinlerin çekirdeği araştırmalara göre tam bir şifa deposu... Zeytinin etli kısmını yedikten sonra, çıkarttığınız zeytin çekirdeklerini -hap yutar gibi- suyla yutmanızın yaratları sayılamayacak kadar çok...

Midenin öz suyunda parçalanıp, saf zeytin yağına dönüşen çekirdek, gastritten-ülsere, mide yanmalarından-hemoroide kadar bir çok hastalığa deva oluyor. Hem de bu yan etkisiz yöntemde sayı sınırlaması da yok...

İşte bu dertlerden muzdarip hastalara yan etkisiz ve ucuz bir tedavi yöntemi...

Deneyin, farkı fark edin...

Bilgi için sağolun Gülüşü Yaralı kardeşim.
Şimdi ara sıra başım ağrıdğında Zeytin Çekirdeklerini yutarsam bir şey olmaz değilmi. :)
Bi deniyelim bakalım.
Emeklerinize sağlık kardeşim,
Allah'a emanet olun.

Allah Kuran'da şöyle buyurmuştur:

"Görmüyor musunuz ki, şüphesiz Allah, göklerde ve yerde olanları emrinize amade kılmış, açık ve gizli sizin üzerinizdeki nimetlerini genişletip-tamamlamıştır..." (Lokman Suresi, 20)

İman eden bir insan hastalandığında, şifa vermesi için Allah'a dua eder. Bu duanın devamı ve fiili bir şekli olarak doktora gider. İlaç kullanmaya başlar.

Ancak kesinlikle şifanın Allah'tan geldiğini unutmaz.
Bu gerçek hakkında, Kuran'da Hz. İbrahim’in şöyle dediği bildirilmiştir:

"Ki beni yaratan ve bana hidayet veren O'dur; bana yediren ve içiren O'dur; hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur; beni öldürecek, sonra diriltecek olan da O'dur." (Şuara Suresi, 78-81)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
Bilgi için sağolun Gülüşü Yaralı kardeşim.
Şimdi ara sıra başım ağrıdğında Zeytin Çekirdeklerini yutarsam bir şey olmaz değilmi. :)
Bi deniyelim bakalım.
Emeklerinize sağlık kardeşim,
Allah'a emanet olun.

Allah Kuran'da şöyle buyurmuştur:

"Görmüyor musunuz ki, şüphesiz Allah, göklerde ve yerde olanları emrinize amade kılmış, açık ve gizli sizin üzerinizdeki nimetlerini genişletip-tamamlamıştır..." (Lokman Suresi, 20)

İman eden bir insan hastalandığında, şifa vermesi için Allah'a dua eder. Bu duanın devamı ve fiili bir şekli olarak doktora gider. İlaç kullanmaya başlar.

Ancak kesinlikle şifanın Allah'tan geldiğini unutmaz.
Bu gerçek hakkında, Kuran'da Hz. İbrahim’in şöyle dediği bildirilmiştir:

"Ki beni yaratan ve bana hidayet veren O'dur; bana yediren ve içiren O'dur; hastalandığım zaman bana şifa veren O'dur; beni öldürecek, sonra diriltecek olan da O'dur." (Şuara Suresi, 78-81)

Rabbimin yarattığı doğal birşey olduğundan korkmadan denenebilir diye düşünüyorum... insan katkısı yok nede olsa :)

bu arada bilgi katkıların için çok çok sağol .. evet mutlaka ve mutlaka Allahın izni ile vesiledir herşey .. bunu böyle düşünmeye çok önem veriyorum... :a07:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim deneyelim bakalım

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com
cümlemizden kardeşlerim B)

bu arada bi çok kişi biliormuş bunu .. öğretmen bir ablam var oda bugün söyledi ben yutabildikçe yutuyorum diye..

.

NUR__

Kayıtlı Kullanıcı
Bende duymuştum bunu, teşekkürler...

acmiyy

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz her seyi ne kadar guzel yaratmis fakat bizler once dua edip daha sonra onu kimin verdigini unutuyoruz... sizin emeginize saglik selam ve dua ile ...

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun kardeşim tam bana göreymiş:)midemde gastrit vardı hemen denemeliyim ALLAH a emanettt

huzurpınarı

Kayıtlı Kullanıcı
ben daha önce duymamıştım güzel bir bilgi aklımda bulunsun saol kardeşim....

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
hiç duymamıştım teşekkürler.

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
evet güzel bir bilgi allah razı olsun kardeşim bende birşey paylaşmak istiyorum zeytin çekirdeklerinn içinde ayet'el kürsi yazılıymış bu yüzden efendimiz zeytin çekirdeklerinin çöpe atılmasını yasaklamış toprağa gömülmesini tavsiye etmiştir

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Bende dün bir gazetede ortalıkta dolaşan zeytin çekirdeği ile ilgili maildeki bilgilerin gerçek olmadığını ve zeytin çedirdeğinin yararı olmadığını, hatta bağırsaklara zarar bile verebileceğini okudum
Şimdi hangisine inanacağız???
Şaşırdım

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Bende dün bir gazetede ortalıkta dolaşan zeytin çekirdeği ile ilgili maildeki bilgilerin gerçek olmadığını ve zeytin çedirdeğinin yararı olmadığını, hatta bağırsaklara zarar bile verebileceğini okudum
Şimdi hangisine inanacağız???
Şaşırdım

Acaba şimdi hangi bilgi doğru, ben de şaşırdım kardeşim, :]
Bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim, :)
Bu arada daha yutmamıştım zeytin çekirdeklerini.
:K

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt