Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Zayıflatan anlatım içeriye (1 Kullanıcı)

mertekici2009

Kayıtlı Kullanıcı
ewet sohbete en baştan başlıyorum yanınızda en sevmediginiz biri varsa ona kızıyorsanız şişmanlarsınız sinirlenmemelisiniz son derece nazik olmalısınız ve spor yapılmalıdır.sıkıntınız varsa sıkıntınız geçtikten sonra zayıflamayı deneyin sıkıntı zamanlarınızda kilo alırsınız.meyve ve sebze yiyin günde iki defa sabah akşam ...........

yeliz82

Kayıtlı Kullanıcı
520 adet Ya Samed de istahi kesiyor. günde bir defa okumak yetmiyorsa aciktikca okuyabilirsiniz.

B

ber.ha

ben sabahlari ac karnima 1 su bardak suya yemek kasigi elma sirkesi dokup icmeye basladim sabah aksam yakinim 8 kilo verd'm demisti sporda yapiyorum 1 kilo vermisim hedefim 10 kilo ben sonucu gene yazarim/ya samedi soylicam ama istah konusunda sorunum yok zaten cok yemem

atris

Kayıtlı Kullanıcı
bencede sınırlenmek kılo yapıyor................

atris

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım sınırlendıkce yemek yıyorum bıraz once gene aynısı oldu:(

B

ber.ha

benim kilo cocuklardan sonra oldu birde siyah susam duydum seker kasigi ve pesindende su iciyormusun denemedim ama hap sakin kullanmayin cozum degil ben denemem eczane camlarindaki reklamlar cezbediyor dimi?

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
bence sıkıntıda kilo yapabilir insan kendini yiyecek aktivitelerine yönelte biliyorda olabilir dediğiniz gibi sinirlenmekte kişiye göre değişebilir kilo yapması bir çok kişinin farklı bünyesi vardır kimisi sıkıntı kimisi stres kimisi de sinirden kaynaklanan normalin üstünde kiloya ulaşabilir ben mesela hiç bir şeyi kolay kolay kafama takmam sinirlenmek için birinin benimle oldukça çok uğraşması gerekir sıkıntı olmaz çünkü yapacak bir şey mutlaka vardır Peygamber efendimizin oturan bir kişiye boş durduğu için acıyarak baktığı gibi
Bende şu zayıflatan hap vb şeyleri satın alanlara şaşırmaktayım belki faydası var bir çoğunun satın alan kişi şöyle düşünür mesela hafif yiyecekler yer ardından aldığı zayıflatma ilaçlarından yutar sonrada bir şey yapmaz sizinde düşünmüş olacağınız gibi eksiklik olan şeyde spordur sadece şişmanların yapması gerekir diye bir şey de yok elbet günde 5 dadikalık egzersiz ve biraz yürüyüş bizlere ne kaybettirir ki şişmanlara dikkat ediyorum gitmekte olduğu bir yerde asansör varsa mutlaka o imkanlardan faydalanıyor merdiven 5 dk çıkmak bile yarım saat yürüyüşe bedel birde üstüne hayvan sahibi ise onu günlük yürüyüşe çıkarması bile kendine faydası olur
bende normalin biraz altında kiloya sahibim ama kafama takmıyorum elbet zamanla ideal kiloma ulaşacağıma inanıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt