Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Zalim anne ve babanin evladi ne yapmali? (1 Kullanıcı)

Hasan Ölmez

Kayıtlı Kullanıcı
Zalim bir anne ve babanin evladi olmak cok zor ama su anda caresiz kaldim ve sizlerden yardim bekliyorum

Cogu zaman anne ve baba hakki üzerinde konusulmakta Bunlardan biri zalimde olsalar anne ve babanin rizasini almak

Benim hikayem sudur

Kücüklümden beri islama ve allaha ibadete merakim vardir 33 yasima girdim Ve anne baba haklarini tutmaya daima özen gösterdim

Ikisininde bir dediklerini iki dedirtmedim daima güler yüzlü olmiya calistim Malimi ve mülkümü onlara heba ettim köle oldum Dizlerin dibinde onlarin emirlerini bekledim Gece ve gündüz onlarin rizalari icin calistim

Ama annem ve babam cok zalimlerdi Babam daima kücük görmekteidi beni Su adam veyahut cocuk gibi gibi olsan daha iyi olurdu Niye sende baskalari gibi seytanlasmiyorsun devir öyle götürüyor Yalan söyle hirsizlik yap dilen Yinede allah yolundan ayrilmamiya karar vermistim ve o yolda kalmiya karaliydim

Halbuki ben bir dediklerini iki dedirtmiyordum her istediklerini yapiyordum
Gecem gündüz olup gündüzüm gece oldu Bedenim bu esaretlikten eriyip kurumustu 183 boyunda idim 55kg oldum Ama annem ve babama hizmet etmekten geri kalmadim Tatmin olamadilar yine ne yaptisam yapim tatmin edemedim
Bedenim eridi ruhumda erimiye baslamisti Yorgun ve bitkin hal almiya baslamisti Sonunda ruhen hastalandim ve ruh hastanesine 3 ay kaldim Ailem tedirgin olucana kendi nefsini dusunup isin ne olucak biz ne olucaz demiye basladilar Evladlar yani ben tükenmis bir halde idim ve umurlarinda degil idi

Hastaneden ciktim ve yine anne babama hizmet etmiye basladim sorgusuz sualsiz ama beden ve ruh yorulmus artik eskisi gibi o zulme dayanmiyor artik ve yine hastanelik oldum Ücüncü defa hastaneye düstümde Bunun böyle devam gidemiceni anladim Aileme actim konuyu Ben bittim tükendim artik lütfen biraz nefes alicak yer birakin bana Ama umurlarinda degildi

Baska carem kalmaisti artik bende zalimlestim Anneme ve babama hizmetimde kusurlu olmiya baslamsitim ne oldu sana böyle diye sormyia baslamislardi ama kalbim gittikce katilasmiya baslamisti Ölselerde kurtulsam demiye baslamistim Onlara karsi kati sözler söylüyordum kalplerini kiriyordum ve rahat etmiye baslamistim

Ama baska caremde kalmamisti 3 kere hastaneye yatirdilar doktorlar ve ben durumu onlara anlattik biraz nefes vericek zaman taniyin dedik dinlemediler O kadar zalimdiler

Azcik sevkat gösterseler Bir güler yüz aferim oglu Allah razi olsun sende Bir öpücük Ama nafile Otur ogul yoruldun dinlen biraz dedikleri yok

Ben ne yapicam simdi Allah cc cok korkmatayim annemin ve babamin rizasini almam gerekiyor ama bu zulmede dayanamaz oldum artik Ilaclarla ayakta durmaktayim yinede eskisi gibi olmasini istiyorlar

Yardimalriniz icin simdiden tesekur ederim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt