Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yüzyilin yalani dinciler kizlarini okutmak istemiyor..! (1 Kullanıcı)

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
www.islamustundur.com/yalancilara.

Kardeşlerim özür diliyorum. Bu işi yapamadım

Senin canın sağolsun abim,göstermek istediğin haber zaten son 80-90 yıldır hep var şimdi niye olmasın...
Hem insanlar çocuklarını niye okutsun ki okulda başı kapalı duramıyorlar!!!
Dersi boşken namaz kılamıyorlar gavurun gözü hep onların üstünde!!!
ALLAH TEALA nın emirleri çiğneniyor bu okul denilen yerlerde, fuhuş yaşı bilmem kaç oldu,okul etrafında uyuşturucu satanlar,sigara alkol alışkanlığı başlama yaşı utanıyorum söylemeye daha bugün rastladım bir çocuğa tartsan kilosu 30 dur boyu ise 1,30 elinde sigara dayı dayı gezmeler boynunda gravat...
Acıyoruz bilmeden işlediği hataları için bu kardeşlerimize...
Halbu ki adıyla övünüyoruz ülkemizin...Müslüman ülke diye !!!
Sadece adı müslüman kapalıyız diye öcüyüz yada yobaz sarıklıyız diye adımız geri kafalı halbuki peygamber hanımları kapalı Peygamber s.a.v ise sarıklı...
Ahirette kimlerin yüzüne bakacak bu dünyanın sözüm ona çağdaşları...

LUTFI

Kayıtlı Kullanıcı
Senin canın sağolsun abim,göstermek istediğin haber zaten son 80-90 yıldır hep var şimdi niye olmasın...
Hem insanlar çocuklarını niye okutsun ki okulda başı kapalı duramıyorlar!!!
Dersi boşken namaz kılamıyorlar gavurun gözü hep onların üstünde!!!
ALLAH TEALA nın emirleri çiğneniyor bu okul denilen yerlerde, fuhuş yaşı bilmem kaç oldu,okul etrafında uyuşturucu satanlar,sigara alkol alışkanlığı başlama yaşı utanıyorum söylemeye daha bugün rastladım bir çocuğa tartsan kilosu 30 dur boyu ise 1,30 elinde sigara dayı dayı gezmeler boynunda gravat...
Acıyoruz bilmeden işlediği hataları için bu kardeşlerimize...
Halbu ki adıyla övünüyoruz ülkemizin...Müslüman ülke diye !!!
Sadece adı müslüman kapalıyız diye öcüyüz yada yobaz sarıklıyız diye adımız geri kafalı halbuki peygamber hanımları kapalı Peygamber s.a.v ise sarıklı...
Ahirette kimlerin yüzüne bakacak bu dünyanın sözüm ona çağdaşları...

Kardeşim rabbim razı olsun güzel tesbitlerde bulunmuşsun ama biz onlara inat çocuklarımızı inandığımız gibi okutmaya gayret edelim.
Selam ve dua ile

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Daha çocuğunu Rabbinin huzurunda kıyama durduramayan Veliler, putların karşısında her sabah çocuklarını çıkarıp o putun ''açtığı yolda''(1) gideceğine dair yeminler etmesini istiyorlar.
Okuldaki anlatılan, öğretilen şirkleri küfürleri anlatsam burda herhalde çocuğunu okula gönderenler ağlarlar.

1.Açmış olduğu yol en büyük eseri:Cumhuriyettir...
Herhalde cumhuriyetin küfür olduğunu islam şeriatı iptal edilerek yeni gelen bir küfür sistemi olduğunu anlatmama gerek yoktur sanırım.

Başlık çok kötü kardeş bu arada..Elhamdülillah biz müslümanız kız/erkek farketmez..Bu şirk okullarına hiç bir çocuğumuzu göndermeyiz...
Emanete hıyanet etmeyiz...
Vay o emanete hıyanet edenlerin haline...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt