Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yuvam yıkılıyor arkadaslar (9 Kullanıcı)

yardımm

Kayıtlı Kullanıcı
Yardımınıza ihtiyacım var

yardımm

Kayıtlı Kullanıcı
4 gün önce terkettim evi baskasında gönlü bı oğlum var onuda almak istiyo perisanim

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Vay anasını hem gönlü başkasında hem çocuğu istiyor çocuk küçükse mahkeme zaten çocuğunu sana verir yuva yıkanın yuvasımı olur aynı olay kardeşimin başında oğlu ağzıma alamıyacam o lafı bi kızın yüzünden yuvasını dağıttı ne söylediysek dinletemedik çocuğunla ayrıldı ama çocuk annede bütün aileden koptu eşinede boşanma meydanı ona bırakma dedik sende boşanma meydan ona kalmasın kurulu bir yuva bi ..... Yüzünden bu kadar kolaymı dağılır peygamber efendimiz ne demiş ağlayan kadının ahirette hesabını ben sorarım canım benim ya rabbim yar ve yardımcın olsun

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Hafize Kardeşim,
hayırlı Cumalar,
Bende çok üzüldüm,kardeşim ve onun durumundakiler için okuyabileceğim bildiğin bir dua,zikir varmı.Kardeşim Tefriciye demiş,tabi okuruz ama çok ağır ilerliyor,inşaAllah onuda okuruz,ama bu arada okuyabileceğim birşey.....
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

yardımm

Kayıtlı Kullanıcı
Öylede benim anamdan başka kimsem yok öyle mahkemelerle uğraşacak paramda yok mahkeme bana verse bile kacirip götürse nerden bulurum.bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın sonumu ben yuvamı yanayım yavrumami şaşırdım zaten 8 sene gözümün yası pek kurumadı ama yinede evi ocağı başka insanın .Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Öylede benim anamdan başka kimsem yok öyle mahkemelerle uğraşacak paramda yok mahkeme bana verse bile kacirip götürse nerden bulurum.bilmiyorum Allah hayırlara çıkarsın sonumu ben yuvamı yanayım yavrumami şaşırdım zaten 8 sene gözümün yası pek kurumadı ama yinede evi ocağı başka insanın .Rabbim kimseyi sahipsiz bırakmasın

kimsesizlerin kimsesi Allah c.c var sen yalnız değilsin KARDEŞİM BAZEN İNSANLAR O KADAR İÇTEN DUA EDERLERKİ RABBIM ONLARIN DUA LARININ NE OLDUGUNA BAKMADAN KABUL EDER.BENCE O İNSANI NASİP ETSİN DİYE DEGİL DE O İNSAN BANA HAYIRLIYSA ONU NASİP ETSİN DİYE DUA ETMELİ.ÖYLE DEYİLMİ.KADERİMİZİ BİZ ÇİZMİYORUZ BELKİ ŞİMDİLİK İYİ GÖZÜKEBİLİR AMA SONRADAN NE OLACAGI BELLİ DEGİLDİR İNSANLARIN HERŞEYİN EN DOGRUSUNU RABBIM BİLİR RABBIM HAKKINDA NE HAYIRLIYSA ONU VERSİN BUGÜN MÜMİNLERİN BAYRAMI CUMA. RABBIM ŞU ANDA NE KADAR DUA BEKLEYEN ZOR DURUMDA OLAN İNSANLAR VARSA ONLARIN DUALARINI KABUL ETSİN BOL BOL AYETEL KÜRSİYİ OKU RABBİM ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE SENİ BU KULUNU KARDEŞİMİZİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLRDEN ŞEYTAN VE ŞEYTAN GİBİ İNSANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN AMİN
progress.gif

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Hafize Kardeşim,
hayırlı Cumalar,
Bende çok üzüldüm,kardeşim ve onun durumundakiler için okuyabileceğim bildiğin bir dua,zikir varmı.Kardeşim Tefriciye demiş,tabi okuruz ama çok ağır ilerliyor,inşaAllah onuda okuruz,ama bu arada okuyabileceğim birşey.....
Allah razı olsun.
Selam ve Dua ile

Aleykümselam hanifecim herkez okusa dua etse anca dualarla yardım edebiliriz çok acı Allahım kimsenin başına vermesin oğlumun kız arkadaşı vardı evlenecek gözü ile bakıyorduk askerdeyken başkası ile çıkmış askerdeyken bıraktığı için nasıl üzüldüğümü anlatamam yinede Allaha şükrediyorum ya evlendikten sonra olsaydı her şerde bir hayır vardır eğer kalkarsan gece saat 3 te kalkalım bu kızımız için dua edelim ben kalkarım ne dersin

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
4 gün önce terkettim evi baskasında gönlü bı oğlum var onuda almak istiyo perisanim

Zulme uğrayan kişi 1ay süreyle 319 defa Ya Şehid ismini zikredip, o kişiye beddua ederse zulumden kurtulur; zulmedende cezasını bulur.

bak şimdi esmaülhüsna ile allahın isimleri altında forumum vardı onun çıktısını al onlarla dua et bizde ederiz emi kızım hiç üzülme Allatan hayırlısı ne ise onu iste

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam hanifecim herkez okusa dua etse anca dualarla yardım edebiliriz çok acı Allahım kimsenin başına vermesin oğlumun kız arkadaşı vardı evlenecek gözü ile bakıyorduk askerdeyken başkası ile çıkmış askerdeyken bıraktığı için nasıl üzüldüğümü anlatamam yinede Allaha şükrediyorum ya evlendikten sonra olsaydı her şerde bir hayır vardır eğer kalkarsan gece saat 3 te kalkalım bu kızımız için dua edelim ben kalkarım ne dersin

Alllah razı olsun kardeşim,Çok şükür,tabiki evlendikten sonra çok zor,rbbimin izni ile kalkarım,Esmaul Hüsna ile de dua ederim.
Selam ve Dua ile

yardımm

Kayıtlı Kullanıcı
Okuyamasaniz bile ne kadar makbule gecti bu iyi niyetiniz anlatamam Allah razı olsun sizden

yardımm

Kayıtlı Kullanıcı
Benim internetim yok telefonla giriyorum sayfanıza söylediğiniz başlığı bulamadım bende aklıma hangi ismi gelirse Rabb'imin onu zikrediyorum zaten illa donsun diye değil Allah'ım hayırlı kapılar ac bana beni yavrumdan ayırma diye niyet ediyorum

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yardımcınız olsun

Muhtazaf

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.aydin-aydin.com
ALLAH yardimcin olsun kardesim

Rabbiy inniy mağlubun fantasır, vecbür kalbil münkesir, vec'mâ şemlil müddesir, inneke enter rahmanül muktedir; ikfiniy yâ Kâfi fe enel abdul muftekir ve kefâ billahil veliyyen ve kefâ billahil nasıyra; inneş şirke lezûlmün azîm. Ve mallâhu yuriydu zulmen lil ibad. Fekutia dabirul kavmilleziyne zalemu, velhamdulillahi rabbil alemiyn.
Rabbim, yenildim; ne olur yardım et. Nusretinle muzaffer eyle. Kırılmış kalbimi birleştir, bütünleştir, tekleştir. Parçalanan birliğimi topla. Zira sen, kesinlikle Muktedir Rahman’sın. Bana yet, ey Kafiy. Zira ben senin hiçbir şeyi olmayan kulunum. Veliy olarak Allah yeter, Nasıyr olarak Allah yeter. Kesinlikle şirk Azıym bir zulümdür; ve Allah, kulları için zulüm dilemez. Zulmeden topluluğun arkası kesilmiştir; alemlerin Rabbı olan Allah’a hamd olsun.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum,
Hafize Kardeşim,sözleştiğimiz gibi ben akşam dua ettim.Rabbim kabul etsin,Kardeşimizin Yar ve Yardımcısı olsun inşaAllah
Selam ve Dua ile

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah yar ve yardımcınız olsun Allah içinde buludunduğun çıkmazlardan sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametinize çıkmak yaşamınıza bir düzen bir yön hayırlı bir vesile nasip etsin Rabbim.
Allah hakkınızda ne hayırlı ise en hayırlı ve güzelini nasip etsin Rabbim.Allah kimsenin kurulu yuvasını bozmaya fırsat vermesin inşallah.allah tekrar yuvanızda huzur mutluluk dirlik düzen geçim sevgi muhabbet nasip etsin Rabbim.
Allah eşinizi hidayete erdirsin şeytana nefsine uydurmasın inşallah.Günlük okuyacağınız esmalar kardeşim 209 Ya Muksid,114 Ya Cami'u, 217 Ya Rafiğ,400 Ya Vedud,70 Kevser süresi, 3 Alak Süresi Allah kabul etsin.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
ALLAHIM SANA YALVARIYORUM.
SENİN İZNİNLE KURULAN YUVALAR YIKILMASIN.
HER ŞEYE KADİR RABBİM KURULAN YUVALARI SONSUZ KIL.
BİTMESİN ALLAHIM BİTMESİN.

ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL Amin...

ALLAH'IM SEN CÜMLEMİZİ DE ŞU AN YUVASINDA HUZURSUZ OLANLARI DA ÖNCE SEVGİNE SONRA KULLARININ SEVGİSİNE BAĞIŞLA
KİMSENİN YUVASINI DAĞITMA ALLAH'IM Amin....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
""Allah'ım cümlemize akıl fikir ihsan et, ailemizin değerini bilmeyi ve yuvalarımızı sahiplenebilmeyi nasib et, bize verdiğin nimetlerini idrak etmemize yardım et, yuvalarımızı bozmak isteyenlere fırsat verme, rızıklarımızı bollaştır, her türlü afetlerden bizi ve evlerimizi ailelerimizi koru
Amin Amin Amin...."""

ALLAHIM BÜTÜN AİLELERİN YUVALARINI DAİM EYLE...ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCILARI OL AMİN...

Yüce Rabb'im ailesi sarsılmış,huzuru bozulmuş veya bozulmak üzere olan,sıkıntıda-darda olan tüm ailelerin yardımcısı olsun. Bizi günahlarımızdan arındırsın. .. AMİN

ALLAH'IM SEN CÜMLEMİZİ DE ŞU AN YUVASINDA HUZURSUZ OLANLARI DA ÖNCE SEVGİNE SONRA KULLARININ SEVGİSİNE BAĞIŞLA
KİMSENİN YUVASINI DAĞITMA ALLAH'IM AMİN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt