Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

^^yüreğimi bir gül çizdi^^ (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı

Gülün dikeni battı dün parmagıma, ve hala
gülümseyerek bakıyorum parmagımdakı kücük sıyrığa

kızamadım cünkü gülün dikeni batmadan önce şükretmistim; " Ya Rabbi, ne kadar güzel yaratmışsın " demistim Kızamadım, cünkü bir dakika önce güzel kokusunu sineme cekmistim , bakmaya kıyamamıs dokusuna hayran kalmıstım, çünkü batmadan önce yüregime koymuş onu sevmiştim dikenini unutmuşmuydum? unutmuştum dikenini unutmuştum işte...

acıtmayayım diye dokunmaya çekindigim gül, ince ve derin bir yara açmıstı parmagıma gülümsedim yara yada süzülen iki damla kanada çünkü o yarayı açan bakmaya kıyamadıgım o güldü

sevdiklerimizin yüregimizde açtıkları yaralarda aslında o gülün açtıgı yara gibi degilmiydi ince ve derin bir yara aslında cok önemsiz gibi görünsede her kımıldadıgınızda yüreginizi inceden sızlatan bir yara ama dostlarınız o yarayı açmadan önce siz muhabbet dolu kokularını sineye çekmiştiniz, zamanı, mekanı ve kalbinizi paylasmıştınız yarayı açmadan önce siz onları kalbinize koymuştunuz kızabilirmiydiniz kızamazdınız elbet

sevdiklerimizin açtıkları yaralarda o gülün açtigi yara gibi ince ve derin ama o yarayı açmadan önce biz şükretmiştik, kokusunu sinemize çekmiş, bakmaya kıyamamıştık
dikenini unutmuşmuyduk unutmuştuk tabi ama biz gülümsemeliyiz yaraya belki süzülen iki damla kanada gülümsemeliyiz işte çünkü o yarayı açmadan önce biz onu kalbimize koymustuk ve şükretmiştik...!

hüzünruzgarı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN GERÇEKTEN ... GÜZEL gören GÜZEL düşünür GÜZEL düşünen HAYATINDAN LEZZET alır...!

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürlerrrrrrrr selam ve dua ile...

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzeldi ayya kardeşim cok güzeldi

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
beğenmene sevindim ..selam ve dua ile...

lanazir

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun MEVLAM güzel gören gözünden Nuru'nu kalbinden Efendimizin AŞKINI eksik etmesin....

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
amin hepimizi inşallah selam ve dua ile...

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürederim beğenmenize sevindim selametle..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt