Aşkâ Mecnun
Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel kardeşim ne kadar şanslısınızz maşaALLAH RABBİM bizlerede nasip eder inşaALLAH selam ve dua ilee
Amin inşallah
Maşallah SuphanALLAH
Selam ve dua ile
ne güzel kardeşim ne kadar şanslısınızz maşaALLAH RABBİM bizlerede nasip eder inşaALLAH selam ve dua ilee
Allah'u ekberr.... iste hediyen geldi abii ... Rabbim ne buyuk bizede boyle hediyeler nasip etsin insallah selam ve dualarimla...
masaallah!!! alırken farketmemismiydiniz? masaallah cok belirgin yazıyor cunku.. nakis gibi islenmis ve kabarık duruyo. sübhanallah.. emeginize saglik.bence hic kirip yemeyin. saklayin
maşallah....
Selmünaleyküm
Çok güzel bir hediye gerçekten ne mutlu size ki böyle güzel bir olayı yaşadığınız için...paylaşım için Allah razı olsun..
Herşey zaten bize Rabbimizi hatırlatmıyormu?
Allahım doğru yoldan ayırmasın inşaALLAH...
selam ve dua ile ...
SELAMÜN ALEYKÜM MECNUN KARDEŞİM NE GÜZEL BİR HEDİYE SENİN İÇİN.HAKKINDA HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞAALLAH.BAZI GÜZELLİKLER HER İNSANA NASİP OLMAZ.AKLIMA BİRDEN HZ.BİŞRİ HAFİ HAZRETLERİNİN HİDAYETE ERMESİ EVLİYALIK MAKAMINA YÜKSELMESİ GELDİ.BİLDİĞİNİZ GİBİ BİŞRİ HAFİ HAZRETLERİDE YOLDA ÇAMURLU BİR KAĞIDIN ÜZERİNDE ALLAH CC HAZRETLERİNİN İSMİNİ GÖRÜR VE O KAĞIDI TEMİZLEYİP ÖPÜP KOKLAR GÜZEL KOKULAR SÜRÜP DUVARA ASAR BU SEBEP İLE KAĞIDI TEMİZLEDİĞİ İÇİN RABBİM GÜNAHLARINI TEMİZLER.HÜRMET GÖSTERİP ÖPÜP DUVARA ASTIĞI İÇİN ONU AZİZ KILAR.DİLERİM RABBİMDEN BU GÜZELLİKLERİ SİZEDE NASİP EDER.SELAM VE DUA iLE
selamünaleyküm FANİ YOLCU ( AŞKA MECNUN ) kardeşimiz...
Ne güzel ki Rabbimiz , sıkıntılı olduğunuz bir anda Kendi güzelliği ile sizi ferahlatmış.
Rabbimiz , her sıkıntınızda en az bu kadar güzelliklerle imdadınıza yetişsin.
Allah C.C ' e emanet olunuz.
aleyküm selam kardeşim..
maşALLAH maşALLAH rabbime hamdolsun ne güzellik..
konu acılmışken benimde yakın zamanda başıma böyle bir olay geldi..yatagımın baş kısmında ALLAH cc yazıyı vardı kendiliginden oluşmuş görünce içimdeki heyecanı anlatmak mümkün degil bende resimlerini cektim bakıp bakıp acaba neden diyorum bir hatamı yaptım yada bilmeden rabbimin zoruna girecek bir tavıra büründümde rabbim bana böyle bişey gösterdi
bilmiyorum artık sebebini ama mutlak olan hayırlısının bu oldugu..
rabbimin güzelligi türlü türlü tecelli ediyor..maşALLAH süphanALLAH elhamdülillah...
uzun tuttum hakkınızı helal edin inşa-ALLAH..
selam ve dua ile...
selamun aleyküm bu size rabbim tarafından sunulan ne güzel bir hediyedir rabbim bizlerede böyle hediyeler versin içimizdeki allah aşkını bir nebzede olsa bu hediye ile avutalım
MaaşAllah
SubhAllah
BarekAllah
Ne diyeyim gözlerim doldu..Ne güzel bir hediyedi bu
ŞÜKÜRLER O'na HAMD O'na
O bir kez ol desin yeter
ister gökyüzüne yazdırır
ister yumurtaya
Hamdolsun Hamdolsun Hamdolsun