Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

yönetici kardeşlerimin dikkatine (1 Kullanıcı)

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm...
dini hikayeler bölümünde hz musa ile ilgili bi hikaye paylaşmıştım bu neden şilindi öğrenmek istiyorum inşaALLAH değerli yönetici kardeşlerim bi açıklama yapar...
selam ve dua'ile...
şimdiden ALLAH'e teala razı olsun

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Seni o kadar uyardım ben.O kadar Allah adına uydurma hikayeler paylaştın ki bir yönetici kardeşin vicdanı buna müsade etmedi ve müdahale etti demek.

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
Seni o kadar uyardım ben.O kadar Allah adına uydurma hikayeler paylaştın ki bir yönetici kardeşin vicdanı buna müsade etmedi ve müdahale etti demek.

sen yada o vehabi aşığı arkadaşın kim bilir ne yorum yaptınız...

_YUSUF_

Yönetici
selamun aleyküm...
dini hikayeler bölümünde hz musa ile ilgili bi hikaye paylaşmıştım bu neden şilindi öğrenmek istiyorum inşaALLAH değerli yönetici kardeşlerim bi açıklama yapar...
selam ve dua'ile...
şimdiden ALLAH'e teala razı olsun
Aleyküm Selam değer kardeşimiz.
Paylaşmış olduğunuz konuda asılsız rivayetlerle dolu idi.O nedenle sizin ve konuyu okuyacak kişilerin vebal almaması adına konunuzu silme gereği duydum.Umarım gücenmessiniz.
Değerli kardeşimiz,
İslam dininin temeli, tam ve doğru bir şekilde itikat etmeye dayanır.
Dinimize sokulan asılsız rivayetler ve din adına uydurulmuş bir çok kıssa mevcut malesef.Bizler müslüman olarak itikadi bilgileri mahiyetleri ile berarber bilmediğimizde bu tür asılsız uydurma rivayetlere inanarak Allah korusun itikadımızın sapmasına sebep oluyor.
O nedenle Allah'u tealaya ve Peygamberlere nisbet edilen bilgileri paylaşırken çok ama çok dikkat etmeliyiz.
Değerli paylaımlarınızı takip ediyoruz.Fakat dediğim gibi bu tür paylaşımlarda rivayetlerin sahihliğine çok, çok dikkat edelim.Hatta kaynaklarınıda belirtmeye özen gösterelim inşaAllah.
Selam ve dua ile

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam değer kardeşimiz.
Paylaşmış olduğunuz konuda asılsız rivayetlerle dolu idi.O nedenle sizin ve konuyu okuyacak kişilerin vebal almaması adına konunuzu silme gereği duydum.Umarım gücenmessiniz.
Değerli kardeşimiz,
İslam dininin temeli, tam ve doğru bir şekilde itikat etmeye dayanır.
Dinimize sokulan asılsız rivayetler ve din adına uydurulmuş bir çok kıssa mevcut malesef.Bizler müslüman olarak itikadi bilgileri mahiyetleri ile berarber bilmediğimizde bu tür asılsız uydurma rivayetlere inanarak Allah korusun itikadımızın sapmasına sebep oluyor.
O nedenle Allah'u tealaya ve Peygamberlere nisbet edilen bilgileri paylaşırken çok ama çok dikkat etmeliyiz.
Değerli paylaımlarınızı takip ediyoruz.Fakat dediğim gibi bu tür paylaşımlarda rivayetlerin sahihliğine çok, çok dikkat edelim.Hatta kaynaklarınıda belirtmeye özen gösterelim inşaAllah.
Selam ve dua ile

yok kardeşim ne gücenmesi,ALLAH razı olsun...
dikkat ederim inşaALLAH...
selam ve dua ile...

_AYDIN_

Kayıtlı Kullanıcı
bekiya buraya paylaştığım konu neden silindi...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt