Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yoksulluk Sebepleri (1 Kullanıcı)

minaelif

Kayıtlı Kullanıcı
İSLAM dini kişinin mantığının doğru yolu göstereceğini söyler şayet bilgi sahibi iseniz tabikii. ayşe rana kardeşime katılıyorum herşeye tamam deyip tşk edenlere bir şey diyemiyorum demekki kapasite o kadar. Herşeye her konuya evet diyenlere sözüm yok. yukarda yazdığınız satır başlıklarının ayşe rana kardeşimin dediği gibi konuyla bağdaştımanızı anlamlı bulmuyorum hurafe çoğu aklın mantığın uzaktan yakından kabul etmeyeceği şeyler..ama komik geldi doğrusu bizler bu kadar mı cahil bu kadar mı körüz yahu bugün güvenilirliği kesin olmayan onlarca hadis var size göre ise kaynak ne diyebilirim...bir konuyu öbür konuya atlamış durmuşunuz alakasız konuları konuyla ilgiliymiş gibi yazmışsınız.ben kısaca katılmıyorum revzadakininurun kölesi kardeşime ayrıca celellanmeyede hiç gerek yok sakin olunuz..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt