Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YOKMU FIKRA BİLEN KARDEŞLERİM (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: HADİ BİRAZDA GÜLELİM FIKRALARLA TÜRKİYE

Temel ile Dursun sahil kenarında yürüyolarrmış. Birden denizden imdat sesleri
duyulmaya başlamış, birde bakmışlar adamın biri boğuluyo. Hemen denize atlayıp
kurtarmışlar ve kenara getirmişler. Temel sonra birden adamı tutup tekrar denize
atmış. Dursun şaşırıp sormuş; "Uy ne yaptın da?.." Temel de cevap vermiş;
"Eee dedemin lafidur iyilik yap denize at..."

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

imam hatibe müfettiş gelmiş çocuğu kaldırıp
-Adın ne oğlum senin
-Fatih öğretmenim
müfettiş,
-Hadi o zaman bi fatiha oku da dinleyelim.demiş.
Çocuk fatihasını bitirince başkasını kaldırıp;peki senin adın ne evladım demiş.çocuk da;
-Benim adım yasin ama arkadaşlar bana kısaca kevser derler demiş

menekse_87

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Temelle Dursun bir gün sinemaya giderler ancak film sarmaz. Dursun; her iddasına girerim ki bu araba ağaca çarpacak der. Temel'de çarpmayacağını söyler iddaya girerler araba gidip ağaca çarpar. Dursun iddayı kazanır, der ki: Temel uşağum haçan pen bu filmu daa once izlemuştum da. Temelde; haçan Tursun bu filmu pende izlemuştum, laçin şoforun aklu yeruna gelmuştur diye tüşunmuştum.. B);)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

Adamın biri namaz kılmak için camiye gitmiş.tam namaza duracakken namaz kılan başka bi adam dikkatini çekmiş.onu izlemekten kendini alamamış.adam öyle bi namaz kılıyomuş ki huşu içinde,uzuun uzuun.neyse adam namazını bitirince onu izleyen adam namaz kılanın yanına gidip;ya kardeşim ne kadar güzel namaz kılıyorsun yav,beni de imrendirdin.demiş.namaz kılan adam hiç istifini bozmadan sen bide beni abdestli görsen demiş.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Temel on sekizlik oğlunu evlendiriyor. Çok erken değil mi diye soranlara,
-Şimdi evlensin, sonra akli başina celir, o zaman da evlendiremem, diyor

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM BAKIYORUMDA ALIYE KARDESIM çOGUNLUKLA TRABZON LU TEMEL FIKRALARI YAZIYOR BENDE TRABZONLUYUM VE BU DURUMA çOK SEVINDIM ELLERINE SAGLIK KARDESIM SANIRIM SENDE BIZIM FIKRA KITABINDAN VAR BEDE BI KAçTANE FAKAT DAHA SONRA YAZARIM INSALLAH SELAM VE DUA ILE;;;:D:D:D:D:D:D:D:D ALIYE KARDESIM BUNLARDA SANAB)B)B)B)B)B)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

huzunlu_gurbet yazdı:
SELAMUNALEYKUM KARDESLERIM BAKIYORUMDA ALIYE KARDESIM çOGUNLUKLA TRABZON LU TEMEL FIKRALARI YAZIYOR BENDE TRABZONLUYUM VE BU DURUMA çOK SEVINDIM ELLERINE SAGLIK KARDESIM SANIRIM SENDE BIZIM FIKRA KITABINDAN VAR BEDE BI KAçTANE FAKAT DAHA SONRA YAZARIM INSALLAH SELAM VE DUA ILE;;;:D:D:D:D:D:D:D:D ALIYE KARDESIM BUNLARDA SANAB)B)B)B)B)B)B)B)B)

ve aleyküm selam kardeşim.. temel fıkraları beni çok güldürüyor:D:D bu yüzden çok seviyorum ve paylaşmak istedim.. beğendiğinize sevindim.devam edeyim o zaman.. selametle kalın;)

Amerika'da bir beyin fuarı açılmış. Burada ünlülerin beyinleri kavanoz içinde sergilenip kavanozun üzerine fiyatları yazılıymış. Amerikalı bir aile bu fuarı gezerlerken garip bir şey farketmişler ve danışmaya gidip demişlerki: -Efendim... Her şey mükemmel Einstein'in beyni on bin dolar..güzel.. George Washington 'un beynini de yirmi bin dolara kavanoz içinde satıyorsunuz... Bunlar meşhur insanlar, fakat yüzbin dolarlık bir beyin gördük. Bu kişiyi daha önce hiç duymamıştık. Meşhur olduğunu da pek sanmıyoruz. Niye yüz bin dolar. Üzerinde şöyle bir yazı vardı. "Türkiye'nin Karadeniz Bölgesinden TEMEL" kim bu?. Ve niye bu kadar pahalı? Görevli cevap vermiş. -Efendim. Bu beyinlerden yüz tanesini kesiyoruz ancak bir tanesi dolu çıkıyorda ondan.:eek:

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
Polise bir ihbar gelir. Temel ile Dursun kaza yapmıştır.
Polis olay yerine geldiğinde görür ki, arabalar sapa sağlam, Temel ile Dursun'un agzı burnu dağılmış. Polis sorar:
-Anlat Temel. Olay nasıl oldu?
-Komserum. Hava sisli olduğundan kafami pencereden çikarmiş öyle gideydum. Meğersem Tursun da karşidan öyle geleyirmuş.
:D:D:D:D:D:DB)

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

Nasreddin hoca çocukken annesi:
"Oğlum"demiş"ben bugün komşularla göl kenarına çamaşır yıkamaya gideceğim,ortalıkta hırsızlar çoğaldı,kapıya sahip ol"
Küçük nasreddin:"peki"demiş ve başlamış kapının önünde beklemeye.
Biraz sonra bir komşu gelerek:"evladım"demiş"Buakşam size geleceğiz haman annene haber ver"
Küçük nasreddin ne yapayım,ne edeyim diye düşündükten sonra kapıyı yerinden söküp,sırtına yüklenip annesinin çamaşır yıkadığı yere varmış,kadıncağızın şaşkın bakışları arasında:
"Ana"demiş"hiç merak etme,kapıya sahip oldum,üstelik komşular bu gece bize gelecek.onu da sana söylemeye geldim"

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

yakalzey yazdı:
aliye_aliye yazdı:
Polise bir ihbar gelir. Temel ile Dursun kaza yapmıştır.
Polis olay yerine geldiğinde görür ki, arabalar sapa sağlam, Temel ile Dursun'un agzı burnu dağılmış. Polis sorar:
-Anlat Temel. Olay nasıl oldu?
-Komserum. Hava sisli olduğundan kafami pencereden çikarmiş öyle gideydum. Meğersem Tursun da karşidan öyle geleyirmuş.
:D:D:D:D:D:DB)

:D:DB)B)B)B)

Dünya Genetik Projeler Yarışması yapılıyormuş. Tüm ülkelerden genetik
profesörleri yarışmaya çalışmaları ile katılmış. İlk Fransız profesörün
çalışmasının başına gelmişler. Jüri başkanı çalışmasının ne olduğunu
sormuş.
Fransız profesör baslamış anlatmaya:
-"Ben inek genleri ile tavuk genlerini birleştirdim, ortaya çıkan mahlukatın eti kırmızı et kadar lezzetli, beyaz
et kadar saglıklı oldu" demiş.
Ardından diğer çalışmaları ülke ülke gezmeye başlamışlar. Sıra gelmiş Türkiye'den bizim Laz profesöre,
Jüri başkanı:
-"Sizin çalışmanız nedir?" diye sormuş.
Laz profesör anlatmış:
-"Karpuz genleri ile hamamböceği genlerini birleştirdim!"
Birden tüm jüri üyelerinden bir kahkaha kopmuş ve başkan Laz profesöre :
-"Bu çalışma ne işe yarar?" diye sormuş.
Laz profesör:
-Şu işe yarar. Karpuzu kesiyorsun, çekirdekleri kaçıyor.

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

[big]Sinemaya girip,filmi seyretmek istiyordu.Gişeden biletini aldı.Birkaç dakika sonra yine aldı,sonra gelip bitane daha aldı,sonra bi tane daha.gişedeki görevli dayanamayıp deliye sordu"karaborsa yapıyorsun galiba bu kaçıncı bilet alışın?"deyince
Deli:"içerde bi deli var.tam kapıdan girince biletimi yırtıyor.bende gelip yenisini almak zorunda kalıyorum[/big]
"der

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Temel satılık papağanları inceliyormuş.
En pahalı papağanın önünde durmuş:
-Abi bunlar nece konuşuyor?
-İngilizce, Fransızca, Almanca
-Kaç paradır.
-On milyon
-Lazca biliyomu?
-Bilmiiyo
Temel papağanın burnunu okşamış:
-Bu burunla yazık!.
B)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

HADI BAKALIM BITANEDE BENDEN OLSU..
-3 damadi olan bir kaynana,damatlarinin kendisini sevip sevmediklerini anlamak ister ve en buyuk damadi ile deniz kenarinda bir gezeintiye çikar... beraber yururlerken kaynana birden suya duser (aslinda kendisi atlar) damat hemen suya atlayarak onu kurtarir.. Ertesi gun kapida son model bir pego 206 ve on camda bir not beni kurtardigin için tesekkur ederim seni seven kaynanan...
-yine ortanca damadiyla deniz kenarinda gezinirken suya duser ve damadi hemen suya atlayarak onu kurtarir.Ertesi gun kapida son model bir pego 206 ve on camda bir not, beni kurtardigin için tesekkurler seni seven kaynanan....
_En kuçuk damadiylada ayni sekilde deniz kenarinda gezintiye çikar ve yine suya duser (yani kendisi atlar) damat bunun daha once olmasi gerektigini dusunur ve kilini bile kipirdatmaz,kaynana bogulur... Ertesi gun kapida son model bir porche carrera gt ve on caminda buyuk harflerle bir not; BENI KURTARDIGIN IçIN TESEKKUR EDERIM SENI çOK SEVEN KAYNATAN.... :D:D:D:D:D

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

Akıl hastanesinde doktorlar delileri test etmek istemişler bakalım hangisi aklıllanmış diye.önlerine bir tas içinde zeytin diğer tasada karaböcek koymuşlar.delinin biri tam zeytine uzandığı sırada öteki deli onu dürtmüş"önce kaçanları ye onlar nasıl olsa duruyo"demiş

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

huzunlu_gurbet yazdı:
HADI BAKALIM BITANEDE BENDEN OLSU..
-3 damadi olan bir kaynana,damatlarinin kendisini sevip sevmediklerini anlamak ister ve en buyuk damadi ile deniz kenarinda bir gezeintiye çikar... beraber yururlerken kaynana birden suya duser (aslinda kendisi atlar) damat hemen suya atlayarak onu kurtarir.. Ertesi gun kapida son model bir pego 206 ve on camda bir not beni kurtardigin için tesekkur ederim seni seven kaynanan...
-yine ortanca damadiyla deniz kenarinda gezinirken suya duser ve damadi hemen suya atlayarak onu kurtarir.Ertesi gun kapida son model bir pego 206 ve on camda bir not, beni kurtardigin için tesekkurler seni seven kaynanan....
_En kuçuk damadiylada ayni sekilde deniz kenarinda gezintiye çikar ve yine suya duser (yani kendisi atlar) damat bunun daha once olmasi gerektigini dusunur ve kilini bile kipirdatmaz,kaynana bogulur... Ertesi gun kapida son model bir porche carrera gt ve on caminda buyuk harflerle bir not; BENI KURTARDIGIN IçIN TESEKKUR EDERIM SENI çOK SEVEN KAYNATAN.... :D:D:D:D:D

çok güzeldi yaaaa, sağoalsınız:D:D:D

Temel Trabzon'dan İstanbul'a gelir ve ev aramaya başlar. İstanbul kazan Temel kepçe günlerce dolaşır ve en sonunda bir kiralık daire bulur. Evin sahibine dairenin kirasını sorar. Adam:
-650.000.000 TL der.
-Temel de "salakmısın sen 2 oda 1 salon ev 650.000.000 TL olur mu?"
Temel biraz düşünür ve der ki "peki bu evin ahırı var mı?"
-Ahırı ne yapacaksın?
-Bu evi alacak inek nerede yatacak

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
Atta

Temel iyice yaşlanmış, yaş doksan beş olmuş. Bir gün Azrail çıkagelmiş. Temel, ' Ne yapsam da paçayı yırsam' diye düşünmeye başlamış. 'Hah buldum. Çocuk taklidi yapayım, beni tanımasın demiş' Azrail iyice yaklaşınca başlamış ağlamaya:
Ingaa! Ingaa!
Azrail Temel'in kulağına eğilmiş ve şöyle demiş:
- Atta! Atta!

S.A MUAZ ÇOK GÜLDÜM YA.ELİNE SAĞLIK :D:D:D

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

bizlerle paylastigin temel fikralari çok guzel aliye kardseim tekrar tekrar emegine saglik ALLAH senden razi olsun hepsine çok guldum ama su pahali beyin fikrasi mukemmledi selam ve dua ile...:D:D:D:D:D:D

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

huzunlu_gurbet yazdı:
bizlerle paylastigin temel fikralari çok guzel aliye kardseim tekrar tekrar emegine saglik ALLAH senden razi olsun hepsine çok guldum ama su pahali beyin fikrasi mukemmledi selam ve dua ile...:D:D:D:D:D:D

ben teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim;)

Dursun sormuş Temel'e:
-Ula Temel, sen kaç dua biliysun
Temel:
-Dört tane dua piliyrum, demiş.
Dursun:
-Hancilerini pilisun? demiş.
Temel:
-Üç İhlas bir Elham'i piliyrum daaa.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

:D:D:D:D:D:D dokturuyosun kardesim yavvvv masallah kendimden utanmaya basladim ben bukadar temel fikrasi bilmiyorum daaa :D:D:D:D:D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt