Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YİRMİ SANİYEDE (2 Kullanıcı)

ATA_11

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YİRMİ SANİYEDE

hafize yazdı:
Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadî Hazretleri nin yanına gidip gelmişti. Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Birgün:
- Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? dedi.
Hazreti Cüneyd:
- Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu.
Şeytan:
- Ey Sultanü l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi.
- Defol mel un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı.

Ağaca dayanma çürür,insana dayanma ölür,dayanacaksan ALLAH'a dayan,ne çürür ne de ölür.O bizi iblisten de korur inşallah...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

ATA KARDEŞ DEDİĞİN GİBİ ALLAH Ü TEALA YA DAYANAN KURTULUR kimin Allahı varsa onun her şeyi var kimin Allahı yoksa onun hiç bir şeyi yoktur B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ağaca dayanma çürür,insana dayanma ölür,dayanacaksan ALLAH'a dayan,ne çürür ne de ölür.O bizi iblisten de korur inşallah...

Güzel bir söz B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt