Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

YİRMİ SANİYEDE (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadî Hazretleri nin yanına gidip gelmişti. Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Birgün:
- Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? dedi.
Hazreti Cüneyd:
- Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu.
Şeytan:
- Ey Sultanü l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi.
- Defol mel un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı.

elzem

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YİRMİ SANİYEDE

Bizde böyle farkına varabilsek başımızdan def etsek.ALLAH razı olsun

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

Çok güzel Allah razı olsun ... 20 saniye deyip geçmemek lazım ... Öyle an gelirki 20 senelik hayrı yok eder ...
Sağolun ...

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
Çok güzel Allah razı olsun ... 20 saniye deyip geçmemek lazım ... Öyle an gelirki 20 senelik hayrı yok eder ...
Sağolun ...

gız sen ne güzel yorumlamışın.ALLAH razı olsun
Hafize Annem ben bu formu yönetirim varsa başka işin uğraşabilirsin;)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağolun ...

HAkket mi, dorgu mu diyin?
He burayı da yönetiyin artık, sağolasın gız ...

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağolun ...

hakket diyim gız hafize ablamız bizi burda görmesin yaa kızarsa

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağolun ...

ELZEMCİM Hadi ben yatayım sana bırakıyorum iyi geceler

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağolun ...

hakket diyim gız hafize ablamız bizi burda görmesin yaa kızarsa

Uuu bacım çıkak o zaman, de hadi çık ... aha ben çıhtım ..

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağolun ...

Zeynep duydun mu gız Hafize annem gızmadı.Tamam annem gözünüz arkada kalmasın.Ben bakarım.Aynı şeyleri zeynebe de söylemiştim;)

siyah_beyaz

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
hafize yazdı:
elzem yazdı:
siyah_beyaz yazdı:
Sağolun ...

Zeynep duydun mu gız Hafize annem gızmadı.Tamam annem gözünüz arkada kalmasın.Ben bakarım.Aynı şeyleri zeynebe de söylemiştim;)

He gördüm, ohudum ... sana emanet etmiş .. hadi hıyırlısı ...

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

B) B) B) B) B) ALLAH RAZI OLSSUN B) B) B) B)

GUZEL KISSA IBREDALANLARDAN OLALIM INSALLAH SEVGI VE SAYGILAR

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

hafize yazdı:
Şeytan hizmetçi kılığına girmiş ve yirmi sene Cüneyd-i Bağdadî Hazretleri nin yanına gidip gelmişti. Bir türlü gönlüne vesvese vermeye, ona istediklerini yaptırmaya muvaffak olamamıştı. Birgün:
- Ey Üstad! Yoksa siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? dedi.
Hazreti Cüneyd:
- Sen lanetli İblissin. İlk geldiğin andan beri seni tanıyorum, buyurdu.
Şeytan:
- Ey Sultanü l Muhakkikin! Sizin kadar yüksek dereceye ulaşan başka bir büyük zat tanımıyorum. Yirmi senedir size hiçbir isteğimi yaptırmaya muvaffak olamadım, dedi.
- Defol mel un! Şimdi de beni kendini beğenme hastalığına düşürerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadığını yirmi saniyede mi yapacaksın? Yıkıl karşımdan! diye bağırdı.

HAYIRLI SABAHLAR,
HAFİZE ANNEMİZİN ELLERİNE SAĞLIK,
YİNE BİZLERE IŞIK TUTMAYA DEVAM ETMİŞ. YAZIDA DA ANLATILDIĞI ÜZERE ŞEYTAN KENDİ GÖREVİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAPMAK İÇİN BIKMADAN, USANMADAN ÇALIŞIYOR, DİDİNİYOR.
AMA ASIL DAVASI İÇİN ÇALIŞMASI GEREKN BİZLER NE YAPIYORUZ, YAN GELİP YATMAKTAN BAŞKA.
ARKADAŞLAR ZAMAN KÖTÜ, ZAMAN YAN GELİP YATMA ZAMANI. ONUN İÇİN BİZİM GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAMIZ GEREKMEKTEDİR.
BÜYÜK BİR ZAATIN DEDİĞİ GİBİ,

"GECELERİ ÂBD (YANİ KUL) OLMAYAN, GÜNDÜZLERİ MÜCAHİD OLAMAZ."

K.S.E.O.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

S.A.ALLAH RAZI OLSUN,ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEYE VURGU YAPMIŞ HAFİZE KARDEŞ,DÜN BEN DE DİKKAT UCB VAR DİYE BİR FORUM AÇTIM KİMSE İLGİLENMEDİ,DEMEK TARZIM YANLIŞ,HİKAYELERLE MESAJ VERMEK DAHA ÇOK SARIYOR İNSANLARI,BUNDAN SONRA KURU KURU FORUM AÇMAYAYIM.ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR,ÇOK İBRETLİK BİR OLAY.B)B)B)

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

Avukat yazdı:
S.A.ALLAH RAZI OLSUN,ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEYE VURGU YAPMIŞ HAFİZE KARDEŞ,DÜN BEN DE DİKKAT UCB VAR DİYE BİR FORUM AÇTIM KİMSE İLGİLENMEDİ,DEMEK TARZIM YANLIŞ,HİKAYELERLE MESAJ VERMEK DAHA ÇOK SARIYOR İNSANLARI,BUNDAN SONRA KURU KURU FORUM AÇMAYAYIM.ALLAH RAZI OLSUN TEKRAR,ÇOK İBRETLİK BİR OLAY.B)B)B)

A.S. KARDEŞİM,
NE DEMEK KURU KURUYA FORUM AÇMAK, OLURMU ÖYLE ŞEY, BURADA AÇILAN FORUMLARIN HERKES TARAFINDAN OKUNDUĞUNA İNANIYORUM. AMA YORUM YAZMA NOKTASINDA HOŞGÖRÜLÜ OLMAK LAZIM. MESELA BEN DÜN YOKTUM VE FARUMLARI TAKİP EDEMEDİM. TAKİP ETSEM MUTLAKA ONADA YAZACAK BİR ŞEY BULURDUM HERHALDE.
K.S.E.O.

Aşkâ Mecnun

Kayıtlı Kullanıcı

Bu ne hoş edelar maşAllah Aallah razı olsun.. bu hikayeciğin ASLINA bakılırsa bizde biyoruz kimlerin iblis olduğunu ama onlara yık diye bağıramamakla birlikte onlara uymayı teslim olmayı tercih ediyoruz.Allah affetsin bizi Rahman bağışlasın Allahım bizi korusun amin her zaman dediğim bir lafım vardır.

Kimi zaman şeytan bir iffetsiz kadın görünümünde. kimi zaman ise masummane bir kılıkla çıkar ademoğullarının karşısına.

zeryil

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşim çok güzel bi konuya değinmişsin bizde farkına varabilsek keşke.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mtekik yazdı:
Avukat yazdı:

A.S. KARDEŞİM,
NE DEMEK KURU KURUYA FORUM AÇMAK, OLURMU ÖYLE ŞEY, BURADA AÇILAN FORUMLARIN HERKES TARAFINDAN OKUNDUĞUNA İNANIYORUM. AMA YORUM YAZMA NOKTASINDA HOŞGÖRÜLÜ OLMAK LAZIM. MESELA BEN DÜN YOKTUM VE FARUMLARI TAKİP EDEMEDİM. TAKİP ETSEM MUTLAKA ONADA YAZACAK BİR ŞEY BULURDUM HERHALDE.
K.S.E.O.

Avukat gerçekten yazılarımız kimi zaman okunmuyor hiç birimiz laf olsun diye yazmıyoruz ama zaman zaman es geçiyorlar bende senin gibi yazmıycam diyorum güzel birşey buldummu dayanamıyorum Arkadaşın dediği gibi yazmaya devam edelim kaç kişiye ulaşırsak Allah razı olsun dense yeter kimi zaman yazılarıma bakacak kadar zamanım oluyor eğer yorum yapılmışsa cevaplıyorum ama vaktim oldumu herkezin formunla ilgileniyorum Selam ve Dua ile hayırlı sabahlar :D:D:D

sabir

Kayıtlı Kullanıcı

Sa .emeğinize sağlık Allah razı olsun.B)
Allah Resûlü sallallahu aleyhi ve sellem:
"Kalbinde zerre kadar kibir, büyüklenme bulunan kimse cennete giremez!" buyurdu.
Bir adam, "Fakat kişi, elbisesinin ve ayakkabılarının güzel olmasını ister."
Şöyle buyurdu:
"Allah güzeldir, güzelliği sever. Kibir, Hakkı inkâr edip, insanlara üstten bakmaktır."
İbn Mesûd radıyallahu anh. Müslim.
selam ve dua ile

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN HAFİZE ANNE..
ALLAH ' A EMANET OLUN..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt