Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yılbaşına Kadar Durmadan,BOYKOT ve TEBLİĞE Davet! (1 Kullanıcı)

ayışgı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bu nefisleri islah eylesin ben en çok yeni yetişen çocuklar için üzülüyorum bu tarz kutlamalari iyice benimsiyorlar lütfen yavrularimizi bunlardan uzak tutalim

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sizlerden razı olsun.benim için bugün özel ve önemli değil fakat ailelerimiz kutluyor.heleki yeni nesil bunları dahada benimsiyor.Allah ıslah etsin diyorum.Allaha emanet olun.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
"Aşûre günü oruç tutunuz ve o hususta Yahudilere muhalefet edin. Binaenaleyh aşûreden bir gün önce veya bir gün sonra da oruç tutun, buyurmuşlardır." (A.b. Hanbel, 1/241, Beyheki, Şuabu'l-iman, 3/365) Bu bakımdan sadece aşûre günü oruç tutmak: Mekruhtur. (12 Alemgir, el-Fetava'l-Hihdiyye. 1/202)

İbadette bile Yahudi ve hristiyanlara benzemekten şiddetle kaçınan Peygamber Efendimiz sanmam ki bugün hemen hemen tüm gayri müslimin mutlu yıllar diyeceği günde onlarla birlik olsun...
Niyetlerinizin temizliğinden şüphem yok,ama sadece aşure günü oruç tutanlarında niyetlerinde bir sorun yokken, uyardı Rasulallah...
Onlar 1 gün tutuyorsa siz 2 gün tutun,Muhalefet edin BENZEMEYİN dedi.
İbadette bile benzemeyin diyen Kutlamada ister mi benzeyelim?
Lütfen düşünelim..
Hangi Gayrimüslim Hicri yılbaşını kutladı sizce kardeşlerim?

Kutlamayın kardeşim, bugünü kutlamayın!

Acizane tavsiyemdir Rabbim hepimizi hakla yaşatsın...
Anlaşılması ve Hayırlara vesile olması duasıyla...[/
QUOTE]

Güncelleme..

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
33333.jpg

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt