Son Konular
S.A.BENİM BİLGİSAYARDA DİNLENMİYOR AMA NASIL OLDUĞUNU TAHMİN EDEBİLİYORUM.ALLLAH RAZI OLSUN.TÜRKÇE EZANIN DA KURAN IN TÜRKÇE TERCÜMELERİNİN DE NİYE YAPTIRILDIĞINI ÇOK İYİ BİLİYOR OLMALIYIZ.NİYE BİR GECEDE İNSANLARIN DİLLERİNİN DEĞİŞTİRİLDİĞİNİ İYİ DÜŞÜNMELİ HERKES.HANGİ ÜLKEDE BU OLMUŞTUR?SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR DA ŞİMDİ SIRASI DEĞİL.A.E.O.
S.A. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN..B)
1. VİDEODA ÜŞÜDÜM 2. VİDEODA ISINDIM VALLAHİ.. O NE SOĞUK NE KADAR İTİCİ BİR EZANDI ÖYLE.. TANRI KELİMESİ HİÇ YAKIŞMAMIŞ GÜZELİM EZANA..
NASIL YÜREKLERİ MÜSADE ETMİŞ O ŞEKİLDE EZAN OKUNMASINA YAA..![]()
:Akardeşlerim ben türkce ezana dair bir film seyrettim keşke mümkün olsada sizde seyretseniz inanın ağlamaktan gözleriniz şişer.takriben 30 sene boyunca hiç arapca ezan okunmamış yeni doğan bebeklere dahi ezan okunması yasakmış çok şükür bizler o yıllarda yaşamadık.o yıllarda kuran ı kerim okumak yasaktı dini kitaplar yasaktı. ellerinden geldiği kadar halkı moderin olma adı altında imansız yapmaya calışıyorlarmış kardeşlerim mümkünse ÇİZME adlı filmi seyredin çok şeyler öğrenecsiniz bu nasıl bir zulüm anlayamıyorum bu yüzden inşallah RABBİM başımıza hayırlı imanlı insanları getirir:A