Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yetti Artık..!Boşanmak istiyorum. (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

Umarim bizde bu kadar seven ve sevilen eşler arasinda yer aliriz rabbim hayirlisini versi cümlemize kaan abi emeğine sağlik paylaşim için tşk edrm

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abla.selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

selamün aleyküm

eşimize....ömrümüzü adadığımız...bu güzel insanlara layık olmamız gerekmez mi?
verilen değeri bilmemiz gerekmez mi?
bir şeyleri kırarken..daha kırmadan....çok çok düşünmemiz gerekmez mi???

çok anlamlı...gözleri dolduran..düşündüren bir hikaye...

umarım her birimiz bir şeyler almışızdır içinden....[/center]

imported_ros_ee

Kayıtlı Kullanıcı
o kadar güzel bir hikaye paylaşmışsınız ki Allah razı olsun..Yüce Rabbim bizlere de böyle duyguları paylaşabileceğimiz eşler nasip etsin inşallah...Selametle....

Kaan Erdem

Yönetici
selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

o kadar güzel bir hikaye paylaşmışsınız ki Allah razı olsun..Yüce Rabbim bizlere de böyle duyguları paylaşabileceğimiz eşler nasip etsin inşallah...Selametle....

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım..

çok güzel anlamlı bir paylaşımdı..
rabbim razı olsun senden inşaallah...
rabbime emanet ol dua ile hayırlı günler...

K

kırıkkalp

AYY O KADAR GÜZELKİ GERÇEKTEN İNSAN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTUYOR HAYRAN KALDIM GERÇEKTEN NE AŞK NE SEVGİ ŞİMDİDE VARMIDIR ACABA ÖYLE AŞKLAR YA 1 YA 2 UTANÇ VERİCİ AMA GERÇEK RABBİM HERKESE BÖYLE SEVMEK VE SEVİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE........:a03::a03::A:gulegule

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli ablamız.selam ve yürekten samimi dualarımla hayırlı ve bereketli günler olsun.selametle.inşaALLAH

selamun aleyküm ablacım..

çok güzel anlamlı bir paylaşımdı..
rabbim razı olsun senden inşaallah...
rabbime emanet ol dua ile hayırlı günler...

Kaan Erdem

Yönetici

AYY O KADAR GÜZELKİ GERÇEKTEN İNSAN AĞLAMAMAK İÇİN KENDİNİ ZOR TUTUYOR HAYRAN KALDIM GERÇEKTEN NE AŞK NE SEVGİ ŞİMDİDE VARMIDIR ACABA ÖYLE AŞKLAR YA 1 YA 2 UTANÇ VERİCİ AMA GERÇEK RABBİM HERKESE BÖYLE SEVMEK VE SEVİLMEYİ NASİP ETSİN ALLAHA EMANET OLUN SELAMETLE........:a03::a03::A:gulegule

berlika

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum çok güzel çok anlamlı bir hikayeydi Allah razı olsun diyecek bir şey bulamıyorum...

descartes_83

Kayıtlı Kullanıcı
cok guzel bi paylasim cok etkilendim
emeginize saglik

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
ya tamam guzel hikaye fakat bence adamın kadına bu tavrı gercekten sinir bozucu.bunu ona 50 yıldır neden dememiş.ben o kadının yerınde olsam 50 yılda katlanmazdım o adama.yani böyle gizli tutmanın ne anlamı var..kafasındakı düşünceyi eşinden niye saklıyor..mahkemede bunu acıklayınca ne oldu yanı ,kahramanmı oldu ,....kadının sucuda şu 50 yıldır o adamın huyunu suyunu bılmıyormus gıbı nıye gitmiş mahkemelere kadar,madem onsuz daha ıyı yasayacagına yemın ediyor şimdi adamın karısının hastalıgı için yaptıgı bu iyiliği artık öğrendi ne olcak peki yemin ediyordu şimdi afmı edecek ben olsam yıne de boşardım.çünkü ortada daha iyi yaşayacağına dair büyük bir bıkmışlık var başka sebebler var işin içinde ,yemin ediyor ....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt