Kaan Erdem
Yönetici
Sevgide cömert ama sevdiklerimizi kırmada oldukça cimri olalım...
çok anlamlı gerçekten emeğinize sağlık evlilik zor bi o kadarda önemli bi müessese
fedakarlık istiyor herşeyden önce! amcanın sevgisine resmen hayran kaldım allah razı olsun selam ve dua ile
S.Aleyküm...
KAAN Kardeşim Allah razı Olsun Uzun Zaman Önceden Okumuştum Yine Okudum... Çok Teşekkür Ederim... Rabbim Yardımcınız Olsun.. Sizleri ve Bizleri Şeytanlardan ve Yardımcılarından Korusun... Seni Sevdiğine Bağışlasın. Sevdiğin Varsa ve Ayrıysan Tekrar Birleştirsin. Sevdiğin Varsa Mutluluk ve Huzur Versin.
İyi Akşamlar
selamünaleyküm
cok güzel bir yazi
ellerinize saglik
çok güzel hikayeymiş allah razı olsun elinize sağlık
selamün aleyküm kardeşim sevgi fedakarlıktır ne kadar fedakarlık edersen o kadar seviyorsun demektir (böyle insanlar varmıymış) imrendim.ellerine sağlık
selamünaleyküm kaan abi...
güzel bir hikayeydi...tekrardan okumama vesile olduğunuz için teşekkürler...
boşanmaların tavan yaptığı ve günümüzün yok yere bitirilen evliliklerini gözününe aldığımızda, problemin kökeni olan sevgi-saygı ve incelik hissiyatının kaybolduğunu anlıyoruz...
anlayışsızlık hakim olmuş evlere...sinir...stres...huzurszluk...
ve akabinde çözüme dair tek adım atmadan kolayca gidilen mahkeme salonları...
ve kimseye sırayı kaptırmadan çabucak boşanmak için hemfikirler...
evlilikleri boyunca hiç olmadığı kadar...
ALLAHA EMANET OLUNUZ
s.a. Kaan kardeşim.
Diger arkadaşlarim gibi bende çok begendim, eline emegine saglik...
Keşke bütün kardeşlerimizin evliligi böyle olsa ne güzel, okuyunca duygulandim..
Rabbim bizede böyle evlilikler nasip etsin. Amin amin. Cemi cümlemizle birlikte.
Selam ve dua ile...
Rabbime emanet ol...
Aman kardeşim bir başlık seçmişiniz ki konuyu tedirgin açtım
Ellerinize sağlık...
Rabbim kıymet bilen kıymet görenlerden eylesin cümlemizide inşallah .. iyilere yoldaş etsin
Güzel bir paylaşımdı .
Selam ve dua ile
selamun aleyküm kaan kardeş,
başlığınızı görünce okuyup okumamakta tereddüt ettim.bu tür başlıkları görünce tabiri caizse başımdan aşağı kaynar sular dökülür.
RABBİM okumayı nasip etti,çok şükür okudum.çok etkileyiciydi benim için.ve bana evliliklerde ki iletişimsizlikleri de hatırlattı paylaşımınız.niyetler çok temiz ama yanlış anlaşılmalar bazen insanları çıkmazlara sürüklüyebiliyor.velhasıl paylaşımınızı beğenerek okudum değerli kardeşim,ALLAH razı olsun,selametle.