aleyküm selam canım elhamdülillah. bebişiniz ömürlü olsun ne kadar önemli bir evde bebeğin olması büyüdükçe sizi güldürecek sinir edecek vakit öyle geçiyor işte inşallah şansı bahtı kaderi güzel olur. çok mutlu olur. yengene de geçmiş olsun şimdi zordur onun kolay değil candan can gidiyor dinlensin bakalım.selamun aleyküm sılacım.
müjdemi sevincimi burukluğumu şükrümü paylaşalım.rabbime sonsuz şükürler olsun bizi bir mucizesine şahit etti.okadar sıkıntıya okadar ihmale ve acıya rağmen tarık arda sağlıkla sıhatle dünya ya geldi.babası selayla gitti oğlu sela vakti hayata geldi...sonsuz şükürler olsun rabbime okadarr büyükki.hislerimi tarif edemem sana.hayatımda aldığım en güzel doğum günü hediyesiydi bu hemde rabbimden geldi.3 kilo doğdu kuzucuk maşallah barekallah.herşey yolunda,yengemde çok rahat bi sıkıntısı yok çok şükür..rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almak nasip eder inşallah.sizdende rabbim razı olsun yetimlerimizin hürmetine tüm sıkıntılarınızdan feraha çıkarsın inşallah,dualrınızla yalnız bırakmadınız beni-bizi.selametle rabbimize emanet ol canım
SelamunAleyküm
Sıla ablacım iyisiniz inşallah... 16. dersi okudum Allah razı olsun ezberlemeye çalışıyorum...
Benim oğlum da Kuran okumaya başladı çok şükür..Babasına da öğretti.Ben de yardımcı oldum ..
Eşim de Kurana geçti baba oğul okuyorlar akşamları..
O kadar sevindim ki anlatamam..
Rabbim çocuklarımıza zihin açıklığı versin.. Doğru yoldan ayırmasın..
Selam ve dua ile...
esselamu aleyküm sılam.cuma günü yani 16.07 rahmetli abiciğimin 40. günü ve bugünde ona dualar okunurken yetimimiz dünyaya gelicek inşallah.lütfen dua edin sağlıklı sıhatli olsun diye,durumları az çok biliyosun sen.noluurr hem abim için hem yiğenim için dua edin inşallah lütfen.ruhum çok darlanıyo dua ediyorum sürekli ama tatmin etmiyo başkalarının duasını çok istiyorum bunu sen yaparsın ancak.dua noluur dua ki o gün müjde vermeyi nasip etsin rabbim
aleyküm selam ve rahmetullah canım elhamdülillah Allahım beterinden korusun eşim iki aydır yüz felci geçiriyor dün hastaneye yattı fizik tedavi için psikolojisi iyi değil iş komşu heryerden ayrı sıkıntımız var çünkü. o da kendini çok sıkar benim gibi bizde dualarınızı istiyoruz. canım Kurana geçmelerine inan çok sevindim mutlu oldum Allahım devamını nasip eylesin. Allahım kabul etsin.
Ablam bende eşinizi sorcaktım çünkü hep aklımdaydı durumu ne oldu diye inşallah Rabbimi en kısa zamanda sizleri de feraha çıkaracaktır
sizler sabır ile hem örnek oluyor hem inşallah Rabbimizin rıza ve sevgisini kazanıyorsunuz
Dualarımız sizinle Allah celle celalüh sizinle olsun. yuvanıza en kısa zamanda ferahlık sağlık ve bereket versin inşallah.
selam ve dua ile
aleyküm selam kardeşim hayırdır ne oldu dua köşesinde yardım isteyebilirsiniz. dualarda tek yürek başlığımızda var. Allah yardımcın olsun kardeşim.selamun aleyküm ben figen yeni katıldım size.ben sizden ALLAH RIZASI İÇİN DUA ETMENİZİ İSTİYORUM çok zor durumdayım dua edin bana.