VaVeyla
Kayıtlı Kullanıcı
oo maşallah çok iyiymiş halkeğitimin kursuna mı gidiyorsun vakfa falan mı? düz lise bitirip arapçadan yüksek puan almak kolay değil çok zorlanıyor bizim arkadaşlar zormuş. ben de bekliyorum sonuçları geçen vizeler 11 günde açıklanmıştı. normalde 20 gün falan sürüyor açıklamaları. bizim için sonuçlar önemli çünkü geçersek mezun olacağız yoksa seneye uğraşır dururuz artık bir tane dersim çok çok zordu. kalabilirim. hayırlısı olsun. bu martta girebiliyor musun yani mezun olmadan öyle bir fırsat varsa gir derim. tabi şimdiden başla çünkü iki üç ay yetmiyor. hem ilmin artar çalıştıkça sevap kazanırsın. kpss kolay sizin için 40 puana düşürdüler yani sınava gir yeter
vakfa gidiyorum ablacım ilahiyat kitabındaki konularada ağırlık verince kolay oluyo ama zaten arapçada 11 çıkmış soru vardı zorlanmamaları gerek bence maşallah ablamm geçersen mezun oluyosun demek ya senin için sonuç beklemek daha zor olsa gerek. her saat başı bakıyorum açıklanmışmı diye ama bu defa ge. açıklayacaklar sanırım inşallah geçersin abla aklına iyi şeyler getir evet ablacım 4 yıllığa geçme zorunluluğum yok 2. sınıfta girebiliyorum sınava. ilim artıyo ablacımda ah bide kazık soru sormasalar ))