selamün aleyküm,
uzun bir aradan sonra tekrar aranızda olmak çok güzel.maneviyatımla tanışmama vesile olan bu güzel sitede, siz değerli kardeşlerimle hayırlı paylaşımlarda bulunmayı nasip etsin Rabbim...muharrem ayınız mübarek olsun ...
güzel Rabbim sağlıklı bir erkek evlat nasip etti.adı yusuf 3 aylık oldu.dualarıyla beni yalnız bırakmayan kardeşlerime teşekkür ederim.Rabbim hepinizden razı olsun ...bu özel duyguyu tüm kardeşlerime tattırmayı nasip etsin Rabbim...
bu vesileyle bebek sahibi olucak kardeşlerime nacizane bir öneride bulunmak istiyorum.bebeğiniz dünyaya geldikten sonra 40gün onun keyfine göre hareket edin.bir bebeğin 3er saat beslenmesi en uygun olanıdır.sabah ezanında uyuyan bebeğinizi uyandırıp beslerseniz ve ezan bitene kadar onu o saatte uyanık tutmayı başarırsanız ,çocuğunuz sürekli sabah ezanında kalkıcaktır...eğer bebeğiniz sabah ezanından 1 saat önce uyanıyorsa kucağınıza alıp beslemeden uyutmaya çalışın.ezan vaktinde uyandırın..ben 3 gün zorluk çektim ama sonra Rabbimin izniyle düzene girdi...
Rabbim cümlemize imanlı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin inşallah.
hayır dualarınız beklerim.Allaha emanet olunuz.