yeni yasşın hayırlı olsun benimkide 1 mayıstı işçi bayramı
ya normalde eskiden alta üyelerin doğum günleri yazardı şimdi neden yok yada benmi göremiyorumsizin de geçmiş doğum gününüz kutlu olsun öyleyse, kusura bakmayın, haberimiz olsa sizinkini de kutlardık :a03:
ya normalde eskiden alta üyelerin doğum günleri yazardı şimdi neden yok yada benmi göremiyorum
yok kardeşim olması lazım hala, fakat bugün kimse doğmamış sanırım, ya da doğanlar doğum günlerini girmediği için aşağıda görünmüyor sanırım
anladım ama katreperenın de yazmıyorduki
o da girmemiş öyleyse
hayır onun yaşı profil bilgilerinde yazıyor
abi anlaşılan bugün çok yorgusunuz siz yatıp dinlenın bencehakikaten yazıyormuş ya
abi anlaşılan bugün çok yorgusunuz siz yatıp dinlenın bence
kardeşim anladım sanırım, kontrol paneline baktım da, orda 4 farklı seçenek var:
yaşı göster
doğum tarihini göster
yaşı ve doğum tarihini göster
hiçbirini gösterme
diye.
sanırım katrepare kardeşim sadece yaşı gösteri açmış, ve de forumun altındaki bugün doğum günü olanlar alanı sanırım doğum tarihini girenlere ve doğum tarihini göster diyenlerinkini gösteriyor.. yani aklıma daha başka birşey gelmiyor.. ya da sizin dediğiniz gibi artık öyle bir alan olmayabilir de
öyle kardeşim ya, dün gece uykumu tam alamamıştım, günü uyuklayarak geçirdim diyebilirim
yaşı göster
doğum tarihini göster
yaşı ve doğum tarihini göster
YA zaten bu üçünden birinı tek seçince alta hertürlü görünüyo olması lazım
yok yok gerçekten işti tez hazırlamaktı fazla yoruldunuz artık
kardeşim şöyle bir yazı gözüme çarptı orada
"Doğum tarihiniz Forumun değişik yerlerinde gösterilir. Buradan Doğum tarihinizin gösterilmemesini seçerseniz, Doğum tarihiniz sadece Yöneticiler tarafından görülür."
haklısınız kardeşim, bana müsade, hayırlı geceler.. Allah'a emanet olasınız..