işte malzemeler:
4 yumurta
1 kahve fincanı sıvı yağ
1 paket kabrtma tozu
4 kahve fincanı şeker
kekin yaplışı:yumuta ve şekeri 5_6 dakika çırpın sıvı yağ ,un ve kabarma tozunu ekleyip yağlı kağıt serdiğiniz tepsiye eşit bir şekilde yayın hamur oldukça az oluyor merak etmeyin 175 dercelik fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişiriyoruz kek pişerken ara kremamızı hazırlıyoruz :4 çorba kaşığı un
1.5çay bardağı şeker
100 gr margarin
3.5 su bardağı süt
3 çorba kaşığı kakao
margarini eritip unu ekliyoruz biraz kavurup kokusu çıkınca yağni hafifi pembeleşince kakao ve sütü yavaşca döküyoruz koyulaşana kadar pişiriyoruz şekeri de ekleyip ocaktan alıyoruz kekimizin üzerine sıcakken döküp 2 dakika bekliyoruz 2 parmak kalınlığında şeritler halinde kesiyoruz ve ilk resimde gördüğünüz gibi sarıyoruz üzerinede kremşanti sürüp çikolata ile süslüyoruz afiyet olsun