Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Salavat Kampanyamız 3-4 Şubat 2012'ye kadar.. Hedef: 25.000.000 (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
'' Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin. ''
( Ahzâb - 56 )

800 adet okudum..

genel toplam 15.970 oldu..

ALLAH kabul etsin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
images

Es selamu aleyküm.. 100 adet okunmustur.
Rabbim kabul buyursun.. Genel Toplam: 5.170

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar başka bir yerde yine salavat okuyorduk onu bulamadım.Burayamı eklendi.düzenli olarak siteye giremiyorum.
1000 tane okudum.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Niyet Ettim Allah Rızası için Güllerin Efendisine Salat ve Selam Etmeye..
Makamında Kabul Buyursun İnşaAllah...
˙·٠•●♥Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed˙·٠•●♥
Rabbim kabul etsin
900 tane okudum
Toplam: 13500

Annem Toplam:1730

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar başka bir yerde yine salavat okuyorduk onu bulamadım.Burayamı eklendi.düzenli olarak siteye giremiyorum.
1000 tane okudum.
selamün aleyküm arzu kardeşim .o konu kapandı buradan başladık ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.6300 tane okudum..ALLAHA emanet olun
genel toplam:13.300

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arzu kardeşim .o konu kapandı buradan başladık ALLAHIN izniyle.ALLAHA emanet olun
selamun aleykum canım sen nerelerdesin askolsun geliyosunda hiç haber vermiyosun:(bugüün aklımdan geçirdim bende leyla ablaya sorayım diodum nasılsın?

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım :) Hoş geldin Nerelerdesin? Nasılsın? Durumlar nasıl?

canımın içi bilgisayarda bir sorun vardı .bilgisayar açılıyor sayfa açılmıyordu.birde çalışıyorum ya arkadaşımın yanında eve gelince erken yatıyorum.canım olayalar düzelmeye başladı sizlerin duaları sayesinde.tek bir şey kaldı.nezaket anneler çağrılıp konuşulacak hala kağıt imzalatacak annemler.oda olursa ALLAHIN izniyle birtanem 29 mayıs düğünüm olacak :)2.5 ay sonra :)o da kesinleşsin herkese dua okuyacağım .sizler, benim birtanecik ailem hiç beni yalnız bırakmadınız bu sefer ben herkese dua konusu açacağım.amabaklım bir hayırlısıyla konuşulsunda bakalım.sen nasılsın tatlım

selamun aleykum canım sen nerelerdesin askolsun geliyosunda hiç haber vermiyosun:(bugüün aklımdan geçirdim bende leyla ablaya sorayım diodum nasılsın?

aleykümselam tatlım.bu aralar koşturmacam varda canım.yukarıyada yazdım zaten tatlım birde bilgisayar bozuldu sayfayı açamadım sorma canım çok özledim ama sizleri.ALLAH izin verirse tek kalan sorunda halledilirse mayıs 29 düğünüm olacak .onun içinde koşturuyoruz düğün salonu ,iş ev derken ama olsun bu kadar geldik tek şimdi kağıdın imzalanması kaldı bakalım.ne olur o güzel kalbinle sen ve diğer güzel kalpli ailemdeki herkes benden dualarınızı esirgemeyin canım tek aşama kaldı çünkü.imza aşaması .sonra herkese dua edeceğim canım.içimden geçti .neyse birtanem biraz siteye bakıyım yavaş yavaş uykum gelmeye başladı.sen nasılsın canım .iyiki ama iyiki varsınız birtanem.ALLAHA emanet ol

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canımın içi bilgisayarda bir sorun vardı .bilgisayar açılıyor sayfa açılmıyordu.birde çalışıyorum ya arkadaşımın yanında eve gelince erken yatıyorum.canım olayalar düzelmeye başladı sizlerin duaları sayesinde.tek bir şey kaldı.nezaket anneler çağrılıp konuşulacak hala kağıt imzalatacak annemler.oda olursa ALLAHIN izniyle birtanem 29 mayıs düğünüm olacak :)2.5 ay sonra :)o da kesinleşsin herkese dua okuyacağım .sizler, benim birtanecik ailem hiç beni yalnız bırakmadınız bu sefer ben herkese dua konusu açacağım.amabaklım bir hayırlısıyla konuşulsunda bakalım.sen nasılsın tatlım

Çok sevindim canım benim. OLayların düzelmesine. İnşaallah imzalarlar ve bu sorun da ortadan kalkar hayırlısıyla.
Tarihi görünce öyle mutlu oldum ki.. :) Çok yakın bir zaman.. Az kaldı yani... Çok sevindim, çook..
Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim gönlüne göre versin. En hayırlısını nasip etsin inşaallah.. DUALARIMIZ SENİNLE..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

Çok sevindim canım benim. OLayların düzelmesine. İnşaallah imzalarlar ve bu sorun da ortadan kalkar hayırlısıyla.
Tarihi görünce öyle mutlu oldum ki.. :) Çok yakın bir zaman.. Az kaldı yani... Çok sevindim, çook..
Hayırlısı olsun bakalım. Rabbim gönlüne göre versin. En hayırlısını nasip etsin inşaallah.. DUALARIMIZ SENİNLE..

canım hala sevinemiyorum ama istenilen az birşey değil.tarla satılınca benim adıma ev alınacağına dair senet isteyecekler büyük ihtimal.onada karşı taraf razı olmaz .arif ne kadar istesede .tarla onların para onların evlatları var kendilerinin.neden insanlar imza atsın ki.benim zaten umrumda bile değil fani dünyanın fani birşeyi ev,para pul.ne olur birtanem o güzel kalbinle hep dua et.sizlerin duaları beni bu günlere getirdi canım .hep dualarımdasınız canım.ALLAHA emanet ol

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canım hala sevinemiyorum ama istenilen az birşey değil.tarla satılınca benim adıma ev alınacağına dair senet isteyecekler büyük ihtimal.onada karşı taraf razı olmaz .arif ne kadar istesede .tarla onların para onların evlatları var kendilerinin.neden insanlar imza atsın ki.benim zaten umrumda bile değil fani dünyanın fani birşeyi ev,para pul.ne olur birtanem o güzel kalbinle hep dua et.sizlerin duaları beni bu günlere getirdi canım .hep dualarımdasınız canım.ALLAHA emanet ol

İnşaallah canım yaa.. Rabbim yardımcınız olsun.. Olur inşaallah..
Bozma moralini, sıkma canını. Dua et, dua edelim.. Hayırlı akşamlar olsun.
Rabbime emnaetsin..

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı

Mihrace24

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam tatlım.bu aralar koşturmacam varda canım.yukarıyada yazdım zaten tatlım birde bilgisayar bozuldu sayfayı açamadım sorma canım çok özledim ama sizleri.ALLAH izin verirse tek kalan sorunda halledilirse mayıs 29 düğünüm olacak .onun içinde koşturuyoruz düğün salonu ,iş ev derken ama olsun bu kadar geldik tek şimdi kağıdın imzalanması kaldı bakalım.ne olur o güzel kalbinle sen ve diğer güzel kalpli ailemdeki herkes benden dualarınızı esirgemeyin canım tek aşama kaldı çünkü.imza aşaması .sonra herkese dua edeceğim canım.içimden geçti .neyse birtanem biraz siteye bakıyım yavaş yavaş uykum gelmeye başladı.sen nasılsın canım .iyiki ama iyiki varsınız birtanem.ALLAHA emanet ol[/QUOTE]

çok şükür canım ya inşallah zamanla herşey daha da iyi olcak düğün tarihi belli oldumu yani şimdi o da güzel:)bende aynı canım ya bildiğin gibi bekliyoruz dosyadan malesef hala bi haber yok bugün tlf.günüydü yine sordum eşimede her an da gelebilir 2 ay sorada gelebilir dio bakalım hakkımızda hayırlısı beklioruz sende Allah emanet ol canım öpüyorum

Kemahlı_24

Kayıtlı Kullanıcı
'' Şüphesiz, Allah ve melekleri Peygambere salat ederler. Ey iman edenler, siz de ona salat edin ve tam bir teslimiyetle ona selam verin. ''
( Ahzâb - 56 )

500 adet okudum..

genel toplam 16.470 oldu..

ALLAH kabul etsin..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

Niyet Ettim Allah Rızası için Güllerin Efendisine Salat ve Selam Etmeye..
Makamında Kabul Buyursun İnşaAllah...
˙·٠•●♥Allahumme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed˙·٠•●♥
Rabbim kabul etsin
700 tane okudum
Toplam: 14200

Annem Toplam:1730

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım 10.000 tane alıyorum Allah kabul etsin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam tatlım.bu aralar koşturmacam varda canım.yukarıyada yazdım zaten tatlım birde bilgisayar bozuldu sayfayı açamadım sorma canım çok özledim ama sizleri.ALLAH izin verirse tek kalan sorunda halledilirse mayıs 29 düğünüm olacak .onun içinde koşturuyoruz düğün salonu ,iş ev derken ama olsun bu kadar geldik tek şimdi kağıdın imzalanması kaldı bakalım.ne olur o güzel kalbinle sen ve diğer güzel kalpli ailemdeki herkes benden dualarınızı esirgemeyin canım tek aşama kaldı çünkü.imza aşaması .sonra herkese dua edeceğim canım.içimden geçti .neyse birtanem biraz siteye bakıyım yavaş yavaş uykum gelmeye başladı.sen nasılsın canım .iyiki ama iyiki varsınız birtanem.ALLAHA emanet ol

çok şükür canım ya inşallah zamanla herşey daha da iyi olcak düğün tarihi belli oldumu yani şimdi o da güzel:)bende aynı canım ya bildiğin gibi bekliyoruz dosyadan malesef hala bi haber yok bugün tlf.günüydü yine sordum eşimede her an da gelebilir 2 ay sorada gelebilir dio bakalım hakkımızda hayırlısı beklioruz sende Allah emanet ol canım öpüyorum[/QUOTE]

canım benim hala konuşma yapılmadı ama 29 mayıs olacak düğün.düğün tarihini aldık yarında gelinlik modelimi vereceğim davetiyeler felan beğenilecek .ama hala stres var annem her gün daha sinirli olmaya başladı .geç gelmem olay gitmem olay .bakalım ama bunada binşükür olsun .canım inşallah RABBİM eşine en yakın zamanda hatta 1 hafta içinde kavuşmayı nasip etsin sana tüm kalbimle eşine kavuşmayı diliyorum şimdi .RABBİM bizi duysun inşallah canım .ALLAHA emanet ol canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt