Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni N-Gage İstemcisini Hemen İndirin (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
37
Puanları
48
Konum
Ankara
Nokia'nın güçlü oyun platformu N-Gage güncellendi. N-Gage istemcinizi yeni sürüme güncellemek için öncesinde bu yazıyı okumanızda fayda var.

Kısa bir süre önce Nokia N97'ye özel bir güncelleme yayınlanarak 1.30 sürümüne güncellenen N-Gage'in bu versiyonu S60 serisi 3.sürüm cihazlarda ne yazık ki çalışmıyordu. N-Gage platformuna büyük önem verdiğini her fırsatta göstermeyi seven Nokia, S60 3.sürüm için pek de fazla zaman geçirmeden 1.40 sürümünü duyurdu.

Eğer cihazınızda önceki bir N-Gage sürümü yüklüyse güncelleme seçeneği ile sadece 1MB bir veri çekerek 1.40 sürümüne N-Gage modülünüzü güncelleyebilirsiniz.

rpb2mogxx.jpg

Yeni N-Gage cihazınıza bindirdiği yükü biraz daha azaltıyor.

Yeni sürüme dair sürüm notları yayınlanmamış olsa da ilk izlenimlerimiz iki farklı yeniliği işaret ediyor. Önceden yüklü oyunlar karşılama ekranında bu yeni sürüm ile birlikte görüntülenebiliyor. Ayrıca yükseltme sonrasında bir adet ücretsiz aktivasyon numarası da sizin olmuş oluyor.

İstemciyi ilk defa yükleyecekseniz yahut sildiyseniz aşağıdaki linkten en yeni modülü indirebilirsiniz.

N-Gage | Download N-Gage
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt