Son Konular
evet değişik ama güzel...ellerine ve yüreğine sağlık...Çok dei$ik güzel ßi$ey .mübarek ramazan ayından bahsetmi$.ellerine sağlık kardaş.
Ahirzamanda ilahilerimizde yozlaştı... Bu hale geldi... Dur bakalım... Daha neler göreceğiz...
Mohaç kardeşime katılıyorum...eski ilahileri günümüz gencleri dinlemek istemiyorlar nedense bence bu tür yapılmasıda hoş en azından hayranlıkla kendini dinletebiliyor ve genclerin ilgisini cekebiliyor kanaatindeyim
Mohaç kardeşime katılıyorum...
tiryaki38 kardeşim... Mesele gençlerin istek ve arzuları ise isteyen istediği gibi ilahi yapsın dinletsin...Ve o ilahi de değildir... Mesele ALLAH rızası ise bu yolla ALLAH rızasının kazanılacağını hesap eden bir daha düşünmesini tavsiye ederim... Bu tür davranışlarla da kimse kazanılmaz... her zaman kaybedersin... Kaybedildiği gibi...
Ben buna ilahinin yozlaşması demem. Dünyanın dört bir yanında her millet kendi yöresel müziğinin tarzında ilahiler söylüyor. Mesela ben Casablanca'da yaşayan biri olarak burada tarz olarak çok farklı ilahiler olduğunu söylemeliyim. Afrika müziği tarzında ilahi hiç dinlediniz mi?
Öyleyse bu çeşitliliğe yozlaşma olarak bakılması genel resmi görememekten kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
Saygılarımla...
Ahirzamanda ilahilerimizde yozlaştı... Bu hale geldi... Dur bakalım... Daha neler göreceğiz...