EVET ABİ ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUNekrem en son gönderdigin ilahi inan çok güzzel yaaaaaaaaaaaaaaa.
firdes bacı sende dinle.
ALLAH DER.
gelen kardeşime selam olsun.:H
FİRDES ABLA SİZDE DİNLEYİN ALLAHA EMANET OLUN
EVET ABİ ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUNekrem en son gönderdigin ilahi inan çok güzzel yaaaaaaaaaaaaaaa.
firdes bacı sende dinle.
ALLAH DER.
gelen kardeşime selam olsun.:H
Essalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim ; Ne güzel bir tevafuk o arkadasinida Rabbim hiç bir zaman dogru yoldan ayirmasin, bakarsin yakinda gelir belki arkadasin..Kainatin efendisine emanet olasin .Benden sonra gelene selam olsun..aleykume selam
evet abla çok şükür namaza başladım
bugün okulda çok güzel bi olay oldu
bi arkadaş sınıftan oda namaz kılıyormuş sonrdan farkettim sonra söyledim bizim siteye üye olurmusunz diye tamam dedi zaman olursa bakarım dedi ama daha gelmedi allaha emanet olun
kuşlar kaat açıp uçar,EVET ABİ ÇOK GÜZEL ALLAH RAZI OLSUN
FİRDES ABLA SİZDE DİNLEYİN ALLAHA EMANET OLUN
kuşlar kaat açıp uçar,
dağ Allah der,taş Allah der
canlı cansız ne varsa Allah der..
ekremcğim,paylaşımın için:T
KASIM abiciğim,sana da selam olsun..:H
benden sonra gelene de hayırlı geceler olsun..:H
selamun aleykum kardeşim.
teşekkür ederim.bu ilahiyi çok seviyorum.RABBİM her daim onun adını anmayı nasip etsin.amin.
gelene çok çok çok selamlarrrrrr.:H
VE ALEYKÜM SELAM ASLINDA BEN SANA DARGINIM AMA YİNEDE YÜZSÜZLÜK ETTİM GELDİM HATIRLARSAN SEN GİDERKEN BİŞİLER YAZMIŞTIM AMA BENİ DİNLEMEMİŞTİN BİLE NEYSE İYİ OLMANADA COK SEVİNDİM RABBİME EMANET OL
BENDEN SONRA KİM İSTERSE O GELSİN
:H esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..SELAMUN ALEYKUM ABİ.
dargınlıklar kalbte kalır.bizlerinde kalbi kırktır.ama neyse.
sizin hatrınız vardır.büyügümüzsünüz.yazdıgınız yazıyıda okudum .ama tek size degil bir çok kardeşime cevab veremedim.
ama yinede sizlerle birlikte olmak güzel.ALLAHA emanet olunuz abim.
gelen kardeşime selam olsun.
:H esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
abilerim dargınlık sizlere yakışmaz ve iyiki küsmediniz..konuyu bilmiyorum ama ikinizinde haklı yönleri mutlaka vardır..
gelene selam olsun..:H
selamun Aleyküm Kasim Abim....
Ben Geldin Kabul Olunursam....
Rabbime Emanet Olun Dua Ile...
Benden Sonra Cevdet Abim Gelsin Inşaallah..
Hayirli Akşamlar..
Selamunaleykum benden sonra KAYSERİSPOR LU ekrem gelsin ekrem yoksa gelene selam olsun a.e.olunuz hayırlı aksamlar