SELAMUN ALEYKUMben geldim,
ben yeniyim pek kimseyi tanımıyorum benden sonra gelene selam olsun.
Ben geldim kimi dilediyseniz bilemiyorum ama ben kimseyi dilemeyeceğim cünkü kimseyi tanımıyorum benden Sonra gelene Selam Olsun Selam.
Wessellam
vealeyküm selam kardeşim benden sonra cevdet abı buyururmu acaba:]
aleykume selamEssalamu aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu daimen ve ebeden insaAllah kardesim; ben geldim ama kasim hadi abinin yerineInsaAllah o da gelir.Kardesim namaza baslamana çok sevindim.diger forumda gördüm.Rabbim' e sükürler olsun ki nasip etti.Rabbim insaAllah hiç uzak eylemesin hepimizi o muhtesem secde etmekten..Kulun Rabbim'e en yakin oldugu an secde anidir.Kainatin efendisine emanet olasin insaAllah.baki selam ve dua ile..
selamun aleykum
kasım abi hoşgeldin benden sonra siz gelin allaha emanet olun
abi çok sevindim tekrar gelmenize abi sen ilahi isteyecende ben göndermiyecemmi en sevdiğim ilahilerden biri dinlerken sesini açın allaha emanet olunhoş bulduk kardeşim.
ALLAH razı olsun.teşekkür ederim.ilahilerini özledim.hadi hem bana hemde yengene bana bir ilahi gönderde kulaklarımın pası gitsin.
benden sonra gelene SELAM olsun.:H
abi çok sevindim tekrar gelmenize abi sen ilahi isteyecende ben göndermiyecemmi en sevdiğim ilahilerden biri dinlerken sesini açın allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Veysel Karani :.
buda çok güzel
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.
bu ilahiler bitince tekrar isteyebilirsiniz msn den allaha emanet olun
ben geldiiim..teşekkür ederim kardeşim.RABBİM razı olsun.bitince sana msn den haber veririm.:H
benden sonra hangi kardeşim gelirse RABBİMİN selameti üzerine olsun.