Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (10 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
hoşgeldin canım.iyi ettin geldin.bu arada tubam (cennet ağacı)okudum ablam cevapda yazdım.
oy bugün çok bunalıyorum aliyem gelsin:A

Selamün Aleyküm harbi ablacım, geldim. Hayırdır inşallah? Seni üzen bir şey mi var?:guleguleSana hep duacıyım can ablacım..Rabbimiz c.c yar ve yardımcın, refikin olsun inşallah..''Her zorlukta bir kolaylık vardır.'' İnşirah/5
Bu ayeti hiç unutma ablacım olur mu? Bizim şer bildiklerimizde de bir hayır vardır muhakkak..Sabret inşallah harbi ablacım, hepimizin dualarındasın.:gulegule

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten ben ekremi özledim nerdesin ekrem haa bu arada KAYSERİSPOR 5-0 kazandı bek gel yol yakınken KAYSERİSPOR LU ol demedin abi deme :K

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ...ahmet Kardeşim Demek Kayserispor 5-0 Haa...:K
YA BU KAYSERİLİLERDE MEMLEKETLERİNE PEK Bİ BAĞLI OLUYORLAR...ONCA KAYSERİLİ ARKADAŞIM OLDU HEPSİ ÇOK SEVİYOR KAYSERİYİ...ÜSTELİK YEREL BİR TAKIMI DESTEKLİYORSUNUZ...NE BİLİYİM HERKES GALATASARAY FENERBAHÇE FELAN TUTAR YA...:KHADİ HAYIRLISI BAKALIM...
BENDEN SONRA GELENE SELAMÜN ALEYKÜM...

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ...ahmet Kardeşim Demek Kayserispor 5-0 Haa...:K
YA BU KAYSERİLİLERDE MEMLEKETLERİNE PEK Bİ BAĞLI OLUYORLAR...ONCA KAYSERİLİ ARKADAŞIM OLDU HEPSİ ÇOK SEVİYOR KAYSERİYİ...ÜSTELİK YEREL BİR TAKIMI DESTEKLİYORSUNUZ...NE BİLİYİM HERKES GALATASARAY FENERBAHÇE FELAN TUTAR YA...:KHADİ HAYIRLISI BAKALIM...
BENDEN SONRA GELENE SELAMÜN ALEYKÜM...

VEaleykumselam hocam Allah razı olsun eğer ekremide aramıza katarsak :K kadro tamam olacak tabiki herkes memleketinin takımını tutsun ben burda dogdum burda büyüdüm buranın ekmegini yiyorum neden İstanbul takımını tutuyumki ama tutanada saygı duyarım neyse a.e.olunuz hocam hayırlı aksamlar

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
VEaleykumselam hocam Allah razı olsun eğer ekremide aramıza katarsak :K kadro tamam olacak tabiki herkes memleketinin takımını tutsun ben burda dogdum burda büyüdüm buranın ekmegini yiyorum neden İstanbul takımını tutuyumki ama tutanada saygı duyarım neyse a.e.olunuz hocam hayırlı aksamlar

EKREMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:K:K:K
GEL ARTIK YA.......

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum cümleten ben ekremi özledim nerdesin ekrem haa bu arada KAYSERİSPOR 5-0 kazandı bek gel yol yakınken KAYSERİSPOR LU ol demedin abi deme :K

tebrik ederim trabzonsporda gruptan çıkamadı ama şanlıurfasporda fernerbahçeye karşı iyi mücadele etti kadıköyde 3-2 yenildi allaha emanet olun

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.herkese hayırlı cumalar.
benden sonra acil cennet ağacı gelsin(tubam)

zamannamaz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Akeyküm ben geldimmm ama :)
Benden sonrada Aliye-Aliye gelsin bakalım inşallah.

Herkese hayırlı huzurlu cumalar olsun inşallah.
Selametle kalın...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
GELDİM ABLAM ACİL HEMDE ...
SENINDE CUMAN MÜBAREK OLSUN ABLACIM BENDNE SONRA
GELENE BU GÜLLERRRRB)B)
hoşgeldin tubam.seni acil çağırmamın sebebi var canım.açık konuşmıcam sen anlarsın.sen birilerine küsmüşsün ama çok üzldük.bak sevalle iyi arkadaş olduğunuzu biliyorum.o yüzden dikkat çekmemek için anladınmı canım.sevali çok seviyorum ama senide seviyoruz o yüzden sana ulaşmamız daha kolay olucaktı bizim için.lütfen sen bana nasıl ulaşman gerektiğini biliyorsun.bekliyorum tamam tubacım.hadi:evet

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
GELDİM ABLAM ACİL HEMDE ...
SENINDE CUMAN MÜBAREK OLSUN ABLACIM BENDNE SONRA
GELENE BU GÜLLERRRR

selamun aleykum.
çok teşekkkkkür ederim.avartarın çok güzel.eskiside güzeldi neden degiştirdinki.neyse buda çok güzel.hayırlı olsun.
benden sonrakide bu gülleri kabul buyursun.B)B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Akeyküm ben geldimmm ama :)
Benden sonrada Aliye-Aliye gelsin bakalım inşallah.

Herkese hayırlı huzurlu cumalar olsun inşallah.
Selametle kalın...

Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim..Geldim inşallah..Bu vesileyle sizin ve tüm kardeşlerimizin Cuması mübarek olsun, Rabbimiz c.c hayırlara vesile etsin inşallah..Amin..B)

Canım kardeşim, Nur Damla'sı buyursunlar inşallah:H

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin tubam.seni acil çağırmamın sebebi var canım.açık konuşmıcam sen anlarsın.sen birilerine küsmüşsün ama çok üzldük.bak sevalle iyi arkadaş olduğunuzu biliyorum.o yüzden dikkat çekmemek için anladınmı canım.sevali çok seviyorum ama senide seviyoruz o yüzden sana ulaşmamız daha kolay olucaktı bizim için.lütfen sen bana nasıl ulaşman gerektiğini biliyorsun.bekliyorum tamam tubacım.hadi:evet

anladım ablacım ama benim size bir kırgınlığım yok... tek bir kişiye kırgınım oda bılıyor kendısını sanırım...çok kırgınım...ki buda forumlara bıle yansıyor ister istemez... elimde olmadan:( böyle olsun istemezdim..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
anladım ablacım ama benim size bir kırgınlığım yok... tek bir kişiye kırgınım oda bılıyor kendısını sanırım...çok kırgınım...ki buda forumlara bıle yansıyor ister istemez... elimde olmadan:( böyle olsun istemezdim..
canım benim fatmayla konuştuk özelde o söyledi çok üzülüyor.bende tubam küsmez dedim.seni bekliyoruz tamam.:evetB)B)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatühü kardeşim..Geldim inşallah..Bu vesileyle sizin ve tüm kardeşlerimizin Cuması mübarek olsun, Rabbimiz c.c hayırlara vesile etsin inşallah..Amin..B)

Canım kardeşim, Nur Damla'sı buyursunlar inşallah:H

canım ablam çagırırda ben gelmem mi :D
benden sonra isteyen buyursun
<<B)>>

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt