Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin damlam.tekrar döndüğüne çoooooooooook sevindim.allah razı olsun.bak sana incinurun mesajını vereyim üstümde kalmasın.
damla abla peyamberimiz hiç kırıldımı.ebubekirş,osmanı,ömeri,aliyi bırakıp gittimi.bunu söylememi istedi canımsın.
cevdet kardeşim buyursun

incunurum benim geldim inşallah incunur ablam incunura bol bol selam söyle öpüyorum

cevdet abi sen gel inşallah

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
HOŞGELDİN CANIM.KABUL EDERİZ ETMEZMİYİZ.CEVDET KARDEŞİM GELMİYOR..OZAMAN ALİYE VEYA TUBAM GELSİN.CENNET YOLCUSUDA GELSİN

Selamün Aleyküm ablam, evet Nur Damlasını getirebildim sonunda .. Canım kardeşim geldi, Allah c.c razı olsun..Ablam sayenizde ulaşabildim Nur Damlasına, sizden Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim..B)B)B)Kardeşimle görüşeceğiz her daim inşallah..

Ben geldim benden sonra değerli mücahide kardeşim gelir inşallah..B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm ablam, evet Nur Damlasını getirebildim sonunda .. Canım kardeşim geldi, Allah c.c razı olsun..Ablam sayenizde ulaşabildim Nur Damlasına, sizden Allah c.c razı olsun, çok teşekkür ederim..B)B)B)Kardeşimle görüşeceğiz her daim inşallah..

Ben geldim benden sonra değerli mücahide kardeşim gelir inşallah..B)
GELDİM MÜBAREK KARDEŞİM BENDEN SONRA KİM İSTERSE BUYURSUN

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ben geldim herkes burda mı damalcım sen gel benden sonra

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
geldim ablacım benden sonra isteyen buyursun gelsin inşalalh
ama ekremee kardeşim seni çagırıyım sonra yakınıyon:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geldim :B
Benden sonra Kaan Erdem gelsin
Kaan kardeşimiz pek böyle formlara girmiyor galiba hiç görmedim inşallah gelir:]

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ben geldim :B
Benden sonra Kaan Erdem gelsin
Kaan kardeşimiz pek böyle formlara girmiyor galiba hiç görmedim inşallah gelir
HOŞGELDİN HÜLYAM.KAAN KARDEŞİMİ ÇOK ÇAĞIRDIK AMA BU FORMA GELMİYOR:ABU ARADA EKREMEE KARDEŞİM BAKIYORUMDA HİÇ PAS VERMİYORSUN:KBENDEN SONRA RESULAYDIN KARDEŞİM GELSİN:evet

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin damlam.tekrar döndüğüne çoooooooooook sevindim.allah razı olsun.bak sana incinurun mesajını vereyim üstümde kalmasın.
damla abla peyamberimiz hiç kırıldımı.ebubekirş,osmanı,ömeri,aliyi bırakıp gittimi.bunu söylememi istedi canımsın.
cevdet kardeşim buyursun
s.a damla kardeşim hoşgeldin ama ne olur bi daha gitme bak bu ilahilerin hepsi senin için

.: Abdurrahman Önül / Kul Olamadım :.
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Gel Tevbeye :.
.: Abdurrahman Önül / Biz İmanın Gençleriyiz :.

.: Abdurrahman Önül / Kerbela :.

.: Abdurrahman Önül / Resulün Gülleri :.

arıca niğdeli abla o kadar iyi bi kız yetiştirmişsiniz ki maşallah yani bu yaşta ne kadar çok şey biliyor allah bilgilerini arttırsın benimde kardeşim var 3,5 yaşında peygamberinin ismini biliyor bide ilk müslüman olan kişiyide biliyor.a.e.o

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kusura bakma damla abla duymadım çağırdığını affet benden osnra damla abla gelecekmi acaba a.e.o

damla abla geldi ekremem ilahileri aldım çok sagol allah razı olsun senden kardeşim benim
konserleri gerçekten çok güzel oluyor kardeşim güzel organizasyon yapıyorlar

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
damla abla geldi ekremem ilahileri aldım çok sagol allah razı olsun senden kardeşim benim

konserleri gerçekten çok güzel oluyor kardeşim güzel organizasyon yapıyorlar
s.a damla abla hiç abdurrahman önül konserine gittiniz mi ben malesef gidemedim damla bala burdasın değilmi hiç bi yere gitmeyecen değilmi? a.e.o

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
s.a damla abla hiç abdurrahman önül konserine gittiniz mi ben malesef gidemedim damla bala burdasın değilmi hiç bi yere gitmeyecen değilmi? a.e.o

aleykum selam ekremem gitmicem inşallah burdayım gittim çogu konserine gittim gerçekten güzel yapıyorlar hiç olmazsa kadınlar ve erkekler ayrı oluyor konserinde bu yüzden seviyorum birde sadece abdurrahman önül degil muhammed emin kutlu sedat uçan ahmet muhammed... bir çoguna gittim inşalalh birgün gidersin ekeremem
sende rabbimize emanetsini nşalalh
selam ve dua ile

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam ekremem gitmicem inşallah burdayım gittim çogu konserine gittim gerçekten güzel yapıyorlar hiç olmazsa kadınlar ve erkekler ayrı oluyor konserinde bu yüzden seviyorum birde sadece abdurrahman önül degil muhammed emin kutlu sedat uçan ahmet muhammed... bir çoguna gittim inşalalh birgün gidersin ekeremem

selam ve dua ile

ilahi dinlemek güzel bişey..ve konserlerine gitmek,nasip olmuş..ekremciğim de ABDURRAHMAN ÖNÜL konserine gider inşallah..
damlacığım,kaldığına sevindim..inşallah paylaşımların ve muhabbetin daim olur..bu arada iyisindir inşallah..

benden sonra gelene selam olsun..cevdet abiciğim gelirse sevinirim..:H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı

selam ve dua ile

ilahi dinlemek güzel bişey..ve konserlerine gitmek,nasip olmuş..ekremciğim de ABDURRAHMAN ÖNÜL konserine gider inşallah..
damlacığım,kaldığına sevindim..inşallah paylaşımların ve muhabbetin daim olur..bu arada iyisindir inşallah..

benden sonra gelene selam olsun..cevdet abiciğim gelirse sevinirim..:H
BEN GELSEM OLURMU:]BENDEN SONRA CEVDET KARDEŞİM GELSİN.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

selam ve dua ile
s.a amin işallah bende bir gün giderim konserine a.e.o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt