s.a allah razı olsun çok güzel sözler değilmi a.e.oa.s. geldim kardeşim eline gönlüne sağlık rabbime emanet ol sağlıcakla kal:H
benden sonra birisi gelsin
s.a allah razı olsun çok güzel sözler değilmi a.e.oa.s. geldim kardeşim eline gönlüne sağlık rabbime emanet ol sağlıcakla kal:H
kasım hadi abi yerine ben gelsem olurmu.ayrıca diğer forumda kafamı dinliyorum demişsniz ona çok güldüm kafanı dinleme ilahi dinle .: Abdurrahman Önül / Döne Döe :.
allah hepimizden razı olsun o ilahiyi dinle sonra bu ilahiiyi dinleKardesim sende beni güldürdün simdi Allah razi olsun kardeslerimizin gitmesi beni üzdü onun için pek keyfim yok ama simdi dinlicem insaAllah ilahiyi.Selametle kal. :H
Senden sonra birisi benim kardesim selametle kal. :evet Kasim hadi abi gelirmi acaba.
allah hepimizden razı olsun o ilahiyi dinle sonra bu ilahiiyi dinle
.: Abdurrahman Önül / Ne Ne Zaman Anarsam Seni :.
benden sonra tevbeya hak abla gelsin a.e.o
buyur güzel kardeşim
biraz geciktim ama yinede yetiştim.sen kafanı bende annem ilahisini dinledikten sonra,bu sakin kafayla konuşa biliriz.
benden sonra GÖNLÜMÜM GÜLÜ buyururmu.
Selamun aleykum abi nasilsin insaAllah iyisindir.çoktan beri fazla görmüyorum sizi.
S.A BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM AMA SONRADAN DEDİĞNİZİ ANLAMADIM ANNEZİN DEDİĞİ GİBİ FAZLA DİNLEMEKardesim bu ilahiyi daha çok begendim.senin sayende dinledik Allah razi olsun.Bu arada fazla dinleme Annenin dedigi gibi![]()
S.A BEĞENDİĞİNE SEVİNDİM AMA SONRADAN DEDİĞNİZİ ANLAMADIM ANNEZİN DEDİĞİ GİBİ FAZLA DİNLEME
Kolay gelsin abi Allah razi olsun.selam ve dua ile kaliniz.selamün aleyküm kardeşim.
evet bu günler biraz yogunum.misafirlerimde var.ondan pek sık giremiyom.hatta kampanyaya bile fazla ilgi gösteremiyorum.
ama gönlüm her daim sizinle.
s.a yok kardeşim ne kızması olurmu öyle şey.hakkım varsa helalo olsun sende hakkını helal et a.e.osaka saka kardesim hani sen cok seviyorsun Abdurrahman önül'ü onun için dedim (kizdin mi) Hakkini helal et kardesim ama sunu da soylim en son tavsiye ettigin ilahiyi çoook begendim Allah razi olsun.:H
s.a yok kardeşim ne kızması olurmu öyle şey.hakkım varsa helalo olsun sende hakkını helal et a.e.o
istersen bi daha dinle .: Abdurrahman Önül / Ne Ne Zaman Anarsam Seni :.
Ekremciğim..
ALLAH cc razı olsun,sevap defterine kayıt edilsin inşallah..
bu ilahiyi en son MEHMET EMİN AY dan dinlemiştim..
Abdurrahman Önül den de sayende dinlemiş oldum ve SÜPEEEER Bİ YORUM olmuş..
ilahiler kulu ALLAH cc ve RESULÜ ne(sav)yaklaştırıyorsa,dinlemeyi senin gibi alışkanlık haline getirmek güzel..
ben de bi ara ilahileri çok dinlerdim..
inşallah Rabbim senin kalbinde ,ilahi şevkini arttırsın..:evet
benden sonra gelene selam olsun..:H
SELAMIN BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE OLSUN KARDEŞİM.SANA EFENDİMİZİN SELAMI OLSUN İNŞ.
SIRADAKİ KARDEŞİM, SENİ ALLAHIM BENİMLE BİRLİKTE KEVSER IRMAGINDAN ŞERBET İÇMEYİ NASİP ETSİN.AMİN.
aleykümselam verahmetullahi veberekatuhu..
AMİN ECMAİN OLSUN İNŞALLAH..
kasım abiciğim,kevser ırmağından içen asla susuzluk çekmeyecek..abicğim,hangi ümmet_i muhammed istemez ki..
inşallah nasip eylesin RABBİM..
ŞEFAAT,MERHAMET YA RESULULLAH..
benden sonra gelene selam olsun..
ksım abi selamün aleyküm...benden sonra gelen kardeşimede selam olsun...